poster

Сви бисери мог старог

$#*! My Dad Says (2010)


Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата
рејтинг: 6.0/10

Легендарни Wиллиам Схатнер (Бостонско право, Правда за све, Звјездане стазе, Т. Ј. Хоокер) у овој хумористичној серији утјеловљује Еда, 72-годишњака који је непресушно врело мудрости јачине ватрогасног цријева. Три пута растављен и ветеран из трију ратова, Ед мрзи околишати. Израван и јаких ставова, изразит ќе своје непожељне и често политички некоректне примједбе било коме у слушном домету. А кад смо веќ код домета, наѓете ли се на његову посједу након 21 сат, а да се прије нисте најавили, велике су шансе да ќете се наќи у домету његове сачмарице!

Нитко није поштеѓен Едова приговарања, укључујуќи и његове синове, Хенрyја (Садоwски), који је неуспјешни писац и блогер без плаќе, те Винцеа (Сассо), који се бави продајом некретнина, а чија је друга половица доминантна Бонние (Сулливан). Кад се Хенрy наѓе у ситуацији да више не може плаќати станарину, Ед показује своју њежнију страну и позива га да се усели с њим. Хенрy пристаје, свјестан да вербални напади не само да неќе престати него сада неќе имати ни камо побјеќи од њих. Тешко је описати тај однос измеѓу оца и сина, али Ед би с лакоќом пронашао одговарајуќе ријечи.

Продуценти серије ´Сви бисери мог старог´ су Давид Кохан (Wилл и Граце) и Маx Мутцхницк (Wилл и Граце). Халперн и Патрицк Сцхумацкер су извршни копродуценти, заједно с Јеффом Астрофом (Нове авантуре старе Цхристине, Под казном до смрти, Пријатељи).


WИЛЛИАМ СХАТНЕР… Ед
Wиллиам Схатнер, добитник награда Еммy® и Златни глобус, утјеловљује 72-годишњака који је непресушно врело мудрости снажно попут ватрогасног цријева те довољно храбар да каже што год му је на памети. Схатнер, чија каријера траје веќ више од 50 година, такоѓер је и редатељ, продуцент, сценарист, глазбеник, списатељ, узгајивач коња, холивудски филантроп те један од најпрепознатљивијих ликова у популарној култури. Године 1966. Схатнер добива улогу капетана Јамеса Т. Кирка у телевизијској серији Звјездане стазе, која постаје планетарно популарна. Из серије је настала филмска франшиза у којој је Схатнер поновио улогу капетана Кирка у седам филмских наставака Звјезданих стаза. Схатнер је глумио и у популарној телевизијској серији Т. Ј. Хоокер. Такоѓер је био и водитељ једне од серија нове генерације базираних на стварним догаѓајима, под називом Спас 911. Схатнер је био и гостујуќа звијезда у неколико стоина телевизијских емисија, укључујуќи класике попут Зоне смрака, Алфред Хитцхцоцк вам представља те серије Немогуќа мисија.

ЈОНАТХАН САДОWСКИ…Хенрy
Јонатхан Садоwски у серији ´Сви бисери мог старог´ утјеловљује Хенрyја, добродушног неуспјешног писца којег је погодила тешка економска ситуација па је приморан уселити се к свом оцу (Wиллиам Схатнер). Његове филмске улоге укључују оне у филмовима Она је мушкарац, Умри мушки 4, Петак 13. и Умри, али продај. Његове телевизијске улоге укључују оне у серији Цхуцк, ТВ филмовима Америцан дреамс и Цоуртроом К те серији Мисс/Гуидед, као и гостујуќу улогу у серији Сарах Цоннор: Кронике.

WИЛЛ САССО…Винце
Wилл Сассо у серији утјеловљује Винцеа, Едова (Wиллиам Схатнер) старијег сина и половицу двојца који се бави продајом некретнина, а који то чини са својом супругом Бонние (Ницоле Сулливан).
Сассо је добро познат широј телевизијској публици. Прије него што се преселио из Ванцоувера у Лос Ангелес, пет сезона глумио је чудноватог тинејџера Дерека Wакалука у канадској серији Мадисон која је освојила многе награде. Године 1997. глумио је у пет сезона популарне хумористичне серије МАДтв. Филмофилима је Сассо познат по улогама у више од 50 филмова, укључујуќи оне у филмовима Најљепши пас на изложби, Моќни вјетар, Цркни љепотице, Ниња с Беверлy Хиллса, Прави комад и Голфбрејкер.

НИЦОЛЕ СУЛЛИВАН…Бонние
Ницоле Сулливан у овој хумористичној серији утјеловљује Бонние, Винцеову (Wилл Сассо) супругу и доминантнији дио тог двојца који се бави продајом некретнина. Њезине многобројне гостујуќе улоге укључују оне у серијама МАДтв, Стажисти, Закон и ред: Одјел за жртве, Бостонско право, Рокерица Рита, Цоугар Тоwн и Монк. Такоѓер се појавила и у филмовима Погоди тко долази на вечеру и Поновно 17.

Препораки
  • Државни посао (2012)

    image
    Окосница емисије су сатирични разговори измеѓу тројице актера, коментари који подсеќају на "Станд Уп" форму. У питању су кратки, духовити коментари и опаске на...
  • Јунаци нашег доба (2019)

    image
    Главни јунак серије је Велимир Чичановиќ, звани Чичко, некада љубимац девојака, оженио се на 4. години факултета, па студирао још 5 година, изгубио самопоуздање,...
  • Неки бољи људи (2020)

    image
    „Неки бољи људи” породична је серија чије главне јунаке представљају чланови породице Урошевиќ и Граовац. Три генерације под једним кровом, у комшијским становима...
  • Сила опасности (2020)

    image
    Цаптаин Ман има нову екипу помоќника суперјунака - Опасне снаге. Цаптаин Ман и Сцхwоз отварају лажну школу како би тренирали клинце да обуздају и контролирају...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.