'Црвена удовица' је америчка криминалистичка серија о жени која је присиљена отплаќивати мафијашке дугове свог убијеног супруга. Уз сјајну Радху Митцхелл двије главне улоге играју Горан Вишњиќ и Раде Шербеџија који се у овом серијалу први пут сусреќу на малом екрану.

Марта Wалравен по свему судеќи води идиличан живот. Мајка и домаќица у Тонy Марин округу сјеверно од Сан Францисца посвеќена је супругу И своје троје дјеце. Из ове савршене фасаде крије се, пак, комплициранија прича: Еван, Мартин муж, уздржава обитељ кријумчареќи марихуану. Марта је упозната са свијетом организираног криминала: њезин отац, Андреи Петров, и његов одани тјелохранитељ Лутхер су Братва, руска гангстерска банда у Сан Францисцу. Свијет је то од којег су она и њезина сестра Кат одувијек хтјеле побјеќи, али никад нису успјеле. Кад Еван бива брутано убијен пред куќним прагом све се мијења. Мартина прва брига је сигурност њезине дјеце, ипак кад јој ФБИ-јев агент Јамес Рамос обеќа правду у замјену за сурадњом не може иќи против закон Братве и одбија помоќ. Полако, истина о Евановом убојству долази на видјело: Еванови пословни партнери – Мартин брат Ирwин Петров и његов најбољи пријатељ, несретни Мике Томлин укључени су у краѓу милијуне долара вриједног кокаина од злогласног меѓународног криминалног босса Ницхолаа Сцхиллера. Еван је дуг платио својим животом, али што се Сцхиллера тиче тај дуг још увијек постоји. Запада Марту, Еванову удовицу, која се мора укључити у криминално поsемље како би отплатила дуг, на начин на који Сцхиллер замисли.

Прогоњена од ФБИ-ја с једне и Сцхиллера с друге стране, док притом покушава сама одгајати троје дјеце Марта открива устрајност за коју није знала да је има. Док трага за истином о мужевом убојству и бори се за сигурност своје дјеце ослонит ќе се на сналажљивост, одлучност и свој Братва ДНК као никад досад. Но, како би побједила своје противнике у њиховој смртоносној игри колико је Марта спремна иќи далеко?

“Црвену удовицу” глумачки предводе Радха Митцхелл као Марта Wалравен (“Пад Олимпа”), Стерлинг Беаумон као Габриел Wалравен, Цлифтон Цоллинс Јр као ФБИ-јев агент Јамес Рамос, Луке Гросс као Лутхер, Сулека Матхеw као Дина Томлин, Ерин Мориартy као Маталие Wалравен, Јамие Раy Неwман као Кат Цастилло, Јаког Салвати као Борис Wалравен, Лее Тергесен као Мике Томлин, Wил Травал као Ирwин Петров те, нама посебно значајни, Раде Шербеџија као Андреи Петров И Горан Вишњиќ као Ницхолае Сцхиллер.

Настала према низоземској серији “Пеноза”, “Црвену удовицу” је написала и извршно продуцирала Мелисса Росенберг (“Деxтер”, филмове “Сумрак” саге) уз такоѓер извршну продукцију Хоwарда Клеина (Тхе Оффице”, “Паркс & Рецреатион”) И Алона Аранyе. Серијал су продуцирали АБЦ-јеви Студији у сурадњи с Ендемол Студијима.

Беше на каналите:

Stinet  RAI 2  AXN Spin  AXN  RTL  

Препораки
  • Забрањена љубав (2004)

    image
    Близанци Петра Новак и Данијел Лончар раздвојени су одмах након роѓења. Петра и Данијел не знају једно за друго, одрастају у различитим породицама, али повезује...
  • Горка земја (2018)

    image
    "Горка земља“ је прича о легендарној љубави која почиње у Истанбулу током 1970-их и наставља се у плодним земљама Цукурове у јужној Турској кроз кушње зла,...
  • Погрешан човек (2018)

    image
    Драмска прича о судбини самохране мајке болесног детета и човека који је злоупотребио њену младост. Пратимо причу мајке шеснаестогодишње тинејџерке, која мора да...
  • Лекари во Чикаго (2015)

    image
    Прича прати свакодневни хаос у најпрометнијој болници и храбар тим доктора. Обраѓиваќе јединствене случајеве у вечито ужурбаном ургентом центру а правиќе им...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.