Прича прати свакодневни хаос у најпрометнијој болници и храбар тим доктора. Обраѓиваќе јединствене случајеве у вечито ужурбаном ургентом центру а правиќе им друштво и позната лице из ватрогасног и полицијског одељења.

Се прикажува на каналите:

FOX Life  DIVA  

Беше на каналите:

SUPER RTL  Tring History  VOX  Stinet  

Следна епизода:

денес
06:40
Лекари во Чикаго 3, Еп. 5
денес
15:15
Лекари во Чикаго 3, Еп. 5
денес
23:50
Лекари во Чикаго 3, Еп. 6
Утре
06:45
Лекари во Чикаго 3, Еп. 6
Утре
15:15
Лекари во Чикаго 3, Еп. 6
Утре
00:05
Лекари во Чикаго 3, Еп. 7
недела
20:00
Чикашка хитна 7, Еп. 15
недела
21:00
Чикашка хитна 7, Еп. 16
понеделник
06:45
Лекари во Чикаго 3, Еп. 7
понеделник
15:15
Лекари во Чикаго 3, Еп. 7
понеделник
23:00
Чикашка хитна 7, Еп. 15
понеделник
23:50
Лекари во Чикаго 3, Еп. 8
вторник
00:00
Чикашка хитна 7, Еп. 16
31.5.22
06:45
Лекари во Чикаго 3, Еп. 8
31.5.22
15:15
Лекари во Чикаго 3, Еп. 8
31.5.22
21:00
Чикашка хитна 7, Еп. 17
31.5.22
22:00
Чикашка хитна 7, Еп. 18
31.5.22
23:50
Лекари во Чикаго 3, Еп. 9
1.6.22
06:45
Лекари во Чикаго 3, Еп. 9
1.6.22
15:15
Лекари во Чикаго 3, Еп. 9
1.6.22
23:50
Лекари во Чикаго 3, Еп. 10
2.6.22
06:45
Лекари во Чикаго 3, Еп. 10
2.6.22
15:15
Лекари во Чикаго 3, Еп. 10
2.6.22
23:50
Лекари во Чикаго 3, Еп. 11
3.6.22
06:45
Лекари во Чикаго 3, Еп. 11
3.6.22
15:15
Лекари во Чикаго 3, Еп. 11
3.6.22
23:50
Лекари во Чикаго 3, Еп. 12
5.6.22
20:00
Чикашка хитна 7, Еп. 17
5.6.22
21:00
Чикашка хитна 7, Еп. 18
6.6.22
06:45
Лекари во Чикаго 3, Еп. 12
6.6.22
15:15
Лекари во Чикаго 3, Еп. 12
6.6.22
23:00
Чикашка хитна 7, Еп. 17
6.6.22
23:50
Лекари во Чикаго 3, Еп. 13
7.6.22
00:00
Чикашка хитна 7, Еп. 18
7.6.22
06:45
Лекари во Чикаго 3, Еп. 13
7.6.22
15:15
Лекари во Чикаго 3, Еп. 13
7.6.22
21:00
Чикашка хитна 7, Еп. 19
7.6.22
22:00
Чикашка хитна 7, Еп. 20
7.6.22
23:50
Лекари во Чикаго 3, Еп. 14
8.6.22
06:45
Лекари во Чикаго 3, Еп. 14
8.6.22
15:15
Лекари во Чикаго 3, Еп. 14
8.6.22
23:50
Лекари во Чикаго 3, Еп. 15
9.6.22
06:45
Лекари во Чикаго 3, Еп. 15
9.6.22
15:15
Лекари во Чикаго 3, Еп. 15
9.6.22
23:50
Лекари во Чикаго 3, Еп. 16
10.6.22
06:45
Лекари во Чикаго 3, Еп. 16
10.6.22
15:15
Лекари во Чикаго 3, Еп. 16
11.6.22
00:25
Лекари во Чикаго 3, Еп. 17
12.6.22
20:00
Чикашка хитна 7, Еп. 19
12.6.22
21:00
Чикашка хитна 7, Еп. 20
13.6.22
06:45
Лекари во Чикаго 3, Еп. 17
13.6.22
15:15
Лекари во Чикаго 3, Еп. 17
13.6.22
23:00
Чикашка хитна 7, Еп. 19
13.6.22
23:50
Лекари во Чикаго 3, Еп. 18
14.6.22
00:00
Чикашка хитна 7, Еп. 20
14.6.22
06:45
Лекари во Чикаго 3, Еп. 18
14.6.22
15:15
Лекари во Чикаго 3, Еп. 18
14.6.22
21:00
Чикашка хитна 7, Еп. 21
14.6.22
22:00
Чикашка хитна 7, Еп. 22
14.6.22
23:50
Лекари во Чикаго 3, Еп. 19
15.6.22
06:45
Лекари во Чикаго 3, Еп. 19
15.6.22
15:15
Лекари во Чикаго 3, Еп. 19
15.6.22
23:50
Лекари во Чикаго 3, Еп. 20
16.6.22
06:45
Лекари во Чикаго 3, Еп. 20
16.6.22
15:15
Лекари во Чикаго 3, Еп. 20
16.6.22
23:50
Лекари во Чикаго 4, Еп. 1
17.6.22
06:45
Лекари во Чикаго 4, Еп. 1
17.6.22
15:15
Лекари во Чикаго 4, Еп. 1
17.6.22
23:50
Лекари во Чикаго 4, Еп. 2
19.6.22
20:00
Чикашка хитна 7, Еп. 21
19.6.22
21:00
Чикашка хитна 7, Еп. 22
20.6.22
06:45
Лекари во Чикаго 4, Еп. 2
20.6.22
15:15
Лекари во Чикаго 4, Еп. 2
20.6.22
23:00
Чикашка хитна 7, Еп. 21
20.6.22
23:50
Лекари во Чикаго 4, Еп. 3
21.6.22
00:00
Чикашка хитна 7, Еп. 22
21.6.22
06:45
Лекари во Чикаго 4, Еп. 3
21.6.22
15:15
Лекари во Чикаго 4, Еп. 3
21.6.22
23:50
Лекари во Чикаго 4, Еп. 4
22.6.22
06:45
Лекари во Чикаго 4, Еп. 4
22.6.22
15:15
Лекари во Чикаго 4, Еп. 4
22.6.22
23:50
Лекари во Чикаго 4, Еп. 5
23.6.22
06:45
Лекари во Чикаго 4, Еп. 5
23.6.22
15:15
Лекари во Чикаго 4, Еп. 5
23.6.22
23:50
Лекари во Чикаго 4, Еп. 6
24.6.22
06:45
Лекари во Чикаго 4, Еп. 6
24.6.22
15:15
Лекари во Чикаго 4, Еп. 6
25.6.22
00:10
Лекари во Чикаго 4, Еп. 7
понеделник, 27 јуни 2022
06:45
Лекари во Чикаго 4, Еп. 7
понеделник, 27 јуни 2022
15:15
Лекари во Чикаго 4, Еп. 7
понеделник, 27 јуни 2022
23:50
Лекари во Чикаго 4, Еп. 8
вторник, 28 јуни 2022
06:45
Лекари во Чикаго 4, Еп. 8
вторник, 28 јуни 2022
15:15
Лекари во Чикаго 4, Еп. 8
вторник, 28 јуни 2022
23:50
Лекари во Чикаго 4, Еп. 9
среда, 29 јуни 2022
06:45
Лекари во Чикаго 4, Еп. 9
среда, 29 јуни 2022
15:15
Лекари во Чикаго 4, Еп. 9
среда, 29 јуни 2022
23:50
Лекари во Чикаго 4, Еп. 10
четврток, 30 јуни 2022
06:45
Лекари во Чикаго 4, Еп. 10
четврток, 30 јуни 2022
15:15
Лекари во Чикаго 4, Еп. 10
четврток, 30 јуни 2022
23:50
Лекари во Чикаго 4, Еп. 11
ПРЕПОРАКИ
 • Стаклени кавез (2021)

  среда
  image
  Nalan is a beautiful young woman who earns everyone's love at first sight with her warmth. As the only child of the family enlarged hand baby, baby roses, lived...
 • Operation Repo (2007)

  среда
  image
  Take a look inside the fast-paced, high pressure world of car repossession with a team of highly trained professionals from California's San Fernando Valley.
 • Жената на временскиот патник (2022)

  среда
  image
  Адаптирана од Стивен Мофат по истоимениот роман, „Жената на временскиот патник“ ја следи магичната љубовна приказна помеѓу Клер (Роуз Лесли од „Игра на тронови“)...
 • Добри доктор (2017)

  среда
  image
  Серија 'Гоод Доцтор' америчка је медицинска драма чија се радња темељи на истоименој награѓиваној јужнокорејској серији. Главни лик је млади кирург Схаун Мурпхy,...
ТОП ЛИСТИ

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: полиса на приватност.