Након што га је дјевојка напустила и окрала, Диего тражи потпору од своје обитељи, посебно од дједа, с којим је врло близак. Његови пријатељи Исела и Пацо такоѓер му помажу пребољети љубавне јаде. Убрзо након повратка у родитељску куќу, Диего упознаје Азул Тосцано и заљубљује се у њу. Она је заручена за Мауриција Дуартеа, успјешног подузетника чији послови нису у потпуности легални. Диего и Азул привуку једно друго, али због околности настављају даље сваки својим путем и мисле да се никада више неќе видјети.
Диего се спријатељи са Силваном Ломбардо, женом која је прије двије године изгубила своје дијете. Она је увјерена да је Маурицио одговоран за ту трагедију и нитко је не може у томе разувјерити. Силвана не може пронаќи утјеху за своју бол и одлучује убити Мауриција. Диего дознаје за њезине намјере и у жељи да је спаси од почињења злочина, спашава живот Маурицију.
Након тога Маурицио жели да Диего ради за њега јер сматра да му он доноси среќу. Навикнут да добије све што пожели, не престаје инзистирати све док Диего не пристане. Тек након што прихвати посао и први пут уѓе у Маурициову куќу, Диего открива да је Азул, жена коју је волио више него иједну другу, супруга човјека који му је управо постао шеф и о коме финанцијски овиси.
У почетку Диегу Маурициови послови нису сумњиви, иако му није драго што ради за човјека који му је отео жену коју воли. Прихваќа да ју је изгубио јер је у Маурицију пронашла врлине и предности које јој он не може понудити.
С временом Диего почиње схваќати истинску природу Маурициових послова и илегалне сурадње с утјецајним групама. Али Диего ќе спознају да је Азул удана за човјека без скрупула, способног за безграничну окрутност и неморалност, скупо платити. Након што одлучи пријавити криминалне радње којима је свједочио, схваќа да неќе успјети извуќи живу главу. Усто, Диего се не усуѓује оставити Азул у опасности које она још и није свјесна. Азул не зна какав је Маурицио заправо, а у опасности је и њезин отац Алфредо Тосцано, познати знанственик којег је Маурицио покушавао запослити и прије него што је упознао Азул. На крају је управо Азул оца увјерила да прихвати посао. Маурицију су потребна Алфредова познанства у знанственоме свијету како би реализирао један од својих најамбициознијих и најнепоштенијих послова. Диего је у дилеми треба ли се препустити стварности у којој се нашао или се борити за спас жене коју воли из пакла у којем се обоје налазе.
АЗУЛ
Лијепа, интелигентна, осјеќајна, зрела и одговорна, али помало манипулативна. Важно јој је да се њезино мишљење узима у обзир, а према другима је великодушна. У љубавним је односима комплицирана. Воли лагодан живот, али не по цијену туѓе патње. Предана је и одважна, способна све ставити на коцку у име љубави.
ДИЕГО
Симпатичан, снажан, интелигентан и креативан. Морао је научити скривати своје осјеќаје и претварати се како би се заштитио од корумпираности. Храбар и спреман рискирати, у стању је до смрти бранити своју љубав. Он је човјек чврстих принципа који увијек одржи своју ријеч.
ЦЛЕМЕНЦИА
Топла особа, неуморна радница, одговорна и несебична мајка и супруга. Поштује приватност своје двоје дјеце, али увијек им је спремна помоќи. Великодушна је према онима који имају мање од ње и бори се за њихова права, а најважнији јој је склад њезине обитељи.
МАНУЕЛ
Неразуман, агресиван и немаран. Испуњен је горчином и замјеркама. Сина сматра супарником, а своје незнање прикрива потпуном непопустљивошќу. Мрзи сиромаштво у којем живи и покушава извуќи корист из свега, чак и из везе своје кќери с ожењеним мушкарцем.
МАУРИЦИО
Шармантан човјек који прикрива своју злу ќуд. Маурицио је злобан, амбициозан и саможив. Користи моќ коју му пружају новац и познанства за провоѓење своје воље у свему. Не устручава се искористити и затим одбацити људе након што му више нису од користи.
ЛЕОНАРДА
Умишљена и доминантна жена. Образована је и с презиром гледа на све које сматра мање вриједнима од себе. Посесивна је и љубоморна, а због своје оданости способна је починити било какву грозоту. У стању је попут психопата убити некога и након тога мирна отиќи на мису.
СИЛВАНА
Атрактивна, узвишена и повучена, каткада дезоријентирана због психичких сметња које су проузроковане смрќу њезина дјетета. Опсједнута осветом, постала је одважна и одлучна. У потпуности се предаје оному тко јој пружи суосјеќање јер осјеќа апсолутну потребу за љубави.
ЕМИЛИА
Психијатрица и терапеуткиња старога кова, лијепа и интелигентна жена, увијек спремна помоќи. Врло сигурна у своме послу, али несигурна у приватним односима и осјеќајима. Није имала среќе у везама, а највеќа јој је амбиција пронаќи истинску љубав.
ИСЕЛА
Иако више није млада, Исела је сензуална, изазовна, забавна и егзотична. Живи интензивним сексуалним животом и не скрива то, али успркос лакомисленом стилу живота, увијек мисли на друге. Њежна је, осјеќајна и праведна, а младиќима из четврти пружа мајчинске савјете.
АЛФРЕДО
Симпатичан, растресен, претјерано повјерљив и заљубљен у знаност. Алфредо сања о откриќу нечега што ќе побољшати живот читавом човјечанству. Није срдачан према својој обитељи, али труди се бити отац пун разумијевања. Иако је тврдоглав, готово увијек на крају попушта, иако каткад прекасно.
АУРЕЛИО
Добар, озбиљан и радишан човјек. Јако воли своју кќер Цлеменцију и помаже јој у свему. Иако није богат, препун је врлина. Поштен је, снажан и одговоран, а године су му донијеле мудрост коју користи за савјетовање својих најдражих.

Беше на каналите:

Tring Novelas  3 Plus  OBN  

Препораки
  • Жена која није могла да воли (2011)

    image
    У граду Тукстла Гутијерез, у Цијапасу, зиви Ана Паула Кармона, племенита и вредна девојка, која је на прагу да постане медицинска сестра. Као врло мала остала је...
  • Знај да те волим (2013)

    image
    Наталиа и Диего упознају се тијеком рибарске забаве у Туxпану, у држави Верацруз, на којој ќе Наталиа бити проглашена краљицом. Меѓу њима се раѓа љубав на први...
  • Мала супруга

    image
  • Скривене страсти (2003)

    image
    Прешавши границу и оставивши за собом домовину која им је пружила мало лијепих тренутака и много невоља, браќа Реyес доселила су се у мали, живахни градиќ у којем...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.