Продуцент Марк Гордон и аутор номиниран за награду „Еммy" Ницк Тхиел („Магнум", "Спашавање војника Рyана", "Брзина") потписују НБЦ-јеву драмску серију „ЛАX" која истражује позадину драма и сукоба путника и особља на ужурбаноме меѓународном аеродрому у Лос Ангелесу.
Позната телевизијска глумица Хеатхер Лоцклеар („Сви градоначелникови људи") наступа као Харлеy Рандом, амбициозна и одлучна шефица писте на ЛАX-у, петоме најпрометнијем аеродрому на свијету. Харлеy је често у сукобу са својим ривалом, шефом терминала Рогером (Блаир Ундерwоод, „Секс и град"). Обоје се натјечу за мјесто равнатеља аеродрома, но морају сураѓивати како би ријешили ситуације попут дојава о бомби, долазака ВИП особа, пијаних пилота и изгубљених љубимаца. Све се то збива унутар каотичнога прометног средишта које је повезано са свим дијеловима свијета.
Особље аеродрома чине и Тонy (Паул Леyден), благоглагољив путнички координатор који се труди ублажити напетости, агентица Царибе Беттy (Wендy Хоопес), која се заједно с колегом из уреда за имиграцију Ницком (Давид Паеткау) и лосанџелеским полицајцем Хенрyјем Енгелсом (Франк Јохн Хугхес) брине за сигурност аеродрома у свијету који постаје све сложенији.
Аутор „ЛАX-а" је Ницк Тхиел, а снимио ју је „НБЦ Универсал Телевисион Студио". Извршни су продуценти Гордон и Тхиел, а Јое и Антхонy Руссо извршни су копродуценти и редатељи.

Беше на каналите:

STAR Crime  

Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.