Познамо ли доиста људе које волимо? Бивша балерина, лијепа Ребецца Кендалл (Наталиа Wöрнер) чини се да има све што јој живот може понудити: живи у предивној куќи на селу, а чини се да ќе њезина старија кќи Елоисе (Мелиа Креилинг) кренути успјешним корацима своје мајке и постати главна плесачица националног казалишта, док је млаѓа кќи Гемма (Надиа Хилкер) преслатко дијете слободног духа. Ребецца је удана за згодног пустолова Роберта (Јохн Ханнах), који одлази на још једно рударско истраживање на Yукону. Но Ребеацца је узнемирена, као да предосјеќа да ќе се нешто лоше догодити. Не само што је уложио читаву обитељску имовину у златни рудник, Роберта у Канади дочекују Наталие (Хиларy Цоннелл), његова млада супруга и синчиќ Јаред (Томи Фрy). „Друга жена“ прича је о човјеку који је уништио, не једну, веќ двије обитељи на два континента, но првенствено то је прича о двјема женама, које су дознале да имају пуно тога заједничког, пуно више од истог мушкарца. Одлична драмска минисерија у два наставка “Друга жена” инспирирана је дјелима британске списатељице романтичних сторија Росамунде Пилцхер, која је у свом дугом списатељском вијеку продала преко 60 милијуна књига. Главне улоге понијели су Наталие Wöрнер, које ќе се гледатељи РТЛ-а сјетити из још једне минисерије, “Ступови земље” с Ианом МцСханеом и Доналдом Сутхерландом, те Хиларy Цоннелл, коју знамо из сјајног трилера Јамиеја Цраwфорда “Ангел оф Децаy”. Главне мушке улоге припале су познатијем двојицу филмског свијета - Јохну Ханнаху из “Четири вјенчања и спровод” и “Мумије” те звијезди Руперту Еверетту, који су уприличили браќу Кендалл.

Беше на каналите:

RTL  ZDF  

Препораки
  • Женски Рај (2015)

    image
    Италијанската телевизиска серија е базирана на романот на Емил Зола „Во рајот на жената“ од 1883 година, но продавницата е преместена во Милано во 1956 година....
  • Storm of Love (2005)

    image
    The elegant hotel Fürstenhof in the little village Bichlheim becomes a place for two young people to find the love of her/his life. But things get complicated.
  • Росамунд Пилчер (1993)

    image
    A series of television movies based on the works of Rosamunde Pilcher, a popular British writer of romance novels and short stories.
  • Сандитон (2019)

    image
    Недовршени посљедњи роман Јане Аустен живописно је упризорен у овој смионој и бриљантној адаптацији. Сандитион је мјесто које се брзо мијења. Ово некоќ успавано...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.