рејтинг: 5.7/10
Оценка на корисникот: 9/10
(52 гласови)

Зејнеп е девојка која строго се придржува до етичките вредности, цели кон успешна кариера и се стреми кон неа, додека Јилдиз верува дека заслужува повеќе и смета дека бракот со богат човек е среќа. Yивотот на Јилдиз се превртува кога ќе се сретне со Ендер Аргун. Јилдиз ја препознава од неделните таблоиди, и завидува, сака да води живот исто како нејзиниот и сонува да ја замени за кралицата на Истанбул. Од друга страна, Ендер има за цел да се разведе од сопругот Халит, без да ја изгуби својата позиција во кругот на високото општество во Истанбул, како и финансискиот статус. Таа знае дека не може да добие богатство и развод истовремено и смислува план да му постави друга девојка на нејзиниот сопруг, а потоа да го обвини за неверство, што ќе и донесе голема компензација на суд. Девојката што ја бара е никој друг - Јилдиз. Зејнеп започнува да работи во друштво на партнерот на Халит. Додека Јилдиз се подготвува да ја донесе најважната одлука во нејзиниот живот, Зејнеп ќе биде вовлечена во ланец настани што го менуваат животот, за кои никогаш не сонувал.

Се прикажува на каналите:

3 Plus  

Беше на каналите:

BN  Hayat TV  Kanal5  Vizion Plus  BN 2 HD  

Следна епизода:

денес
17:00
Забрането јаболко, Еп. 251
денес
21:50
Забрането јаболко, Еп. 252
Препораки
  • Вовед во анатомија (2005)

    image
    'Увод' је други најгледанији програм у Америци, одмах иза овогодишњег Супербоwла који је био најгледаније финале америчког ногомета посљедњег десетљеќа. Серија је...
  • In all Friendliness (1998)

    image
    This show is focused on a fictional clinic in Leipzig called 'Sachsenklinik' as well as its staff and patients.
  • Хотел на мечтите (2004)

    image
    Not a continuous series with consistent story continuity, but a number of essentially independent stories, 'Love Boat without the cruise ship'. Each episode is...
  • Росамунд Пилчер (1993)

    image
    A series of television movies based on the works of Rosamunde Pilcher, a popular British writer of romance novels and short stories.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.