Содржина

У данашњем Јерусалиму, граду којим све више доминира религиозни фанатизам, Наоми, секуларна млада пијанисткиња, жели да побегне од притиска који подразумева живот концертног пијанисте. Презасиќена очекивањима родитеља и колега у Тел Авиву, Наоми потражи анонимност и осамљеност у древном граду. Ипак, упркос њеним намерама да буде сама, Наоми убрзо успостави два неочекивана контакта - један са музички талентованим младим ортодоксним верником који живи у њеној згради и други са Фабрициом, харизматичним италијанским монахом који свира оргуље. Ова познанства омогуќе Наоми да поново осети љубав према музици и пруже јој нови смисао у животу, али је такоѓе етикетирају у њеној новој заједници. Суочена са све веќом изолацијом и насиљем, Наоми мора да научи да користи музику као мост који ќе јој помоќи да превазиѓе чврсто укорењене религиозне баријере.

Слики

Тишина у срцуТишина у срцуТишина у срцуТишина у срцуТишина у срцу

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Исчезната (2012)

    image
    Ова е приказна за жена која исчезнува едно неделно утро. Се вика Бети, а нејзиното исчезнување е потполна мистерија. Дали побегнала? И покрај тоа што е...
  • The First Years (1965)

    image
  • Në pyjet me borë ka jetë (1978)

    image
  • Three Cloaked Men (1985)

    image
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.