Содржина

Тали млаѓи (Енсон Маунт) и Ерл (Глен Фицџералд) два су брата која одрастају без мајке. Веома су горди и независни. Док повучени и стидљиви Ерл слободно време проводи гледајуќи филмове, Тали је самоуверен и велики заводник. Има много успеха код жена, али са њима увек остаје кратко. Поред тога, у вези је са стриптизетом Ејприл (Кетрин Келнер). У град се враќа Ела (Џулијен Николсон), Талијева и Ерлова другарица из детињства. Тали се озбиљно заљубљује у њу. Меѓутим, знајуќи несталног младиќа, цео градиќ сумња да је у стању да се веже за једну девојку. Ова романтична драма Хилари Бирмингем, 2000. је на Лос Анѓелоском фестивалу независног филма, освојила награде за најбољу режију и филм.

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Komisari i Dritës (1966)

    image
  • The Return of the Dead Army (1989)

    image
    A military and a priest are trying to find the bones of the Italian army in Albania 15 year after the end of World War II.
  • Балканско кино: Специјално воспитување (1977)

    image
    Проблематичното минато и неизвесната иднина ги врзува сите нив на едно место. Казнено.поправен дом во кој во потрага по своето место под сонцето мораат да минат...
  • Донатор (1989)

    image
    Након што су Немци ушли у Париз, маршал Рајха, Геринг, покушава да сазна где се налазе слике значајних француских уметника, које су биле у власништву колекционара...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.