poster

Ким Јонг Ун, неауторизирана биографија - Задњи црвени принц

Kim Jong-Un: The Unauthorized Biography (2015)

Режисер: Anthony Dufour

рејтинг: 6.9/10
Оценка на корисникот: 6.7/10
(7 гласови)

Содржина

Он је живи бог девете нуклеарне силе свијета. То је младиќ који је одгајан у тајности да преузме узде сјевернокорејске диктатуре, обитељског потхвата који се преноси с оца на сина. Од њега су нам познате само забавне, апсурдне, а каткад и застрашујуќе слике које шири пропагандна машинерија у Пјонгјангу.
Овај је филм заједнички истраживачки пројект Швицарске, САД-а и Азије, а циљ му је пронаќи оне који најбоље познају Ким Јонг Уна и покушати направити његов профил.
Филм крије неочекиване тајне и открива нам будуќност Сјеверне Кореје.

Слики

Ким Јонг Ун, неауторизирана биографија - Задњи црвени принцКим Јонг Ун, неауторизирана биографија - Задњи црвени принцКим Јонг Ун, неауторизирана биографија - Задњи црвени принцКим Јонг Ун, неауторизирана биографија - Задњи црвени принцКим Јонг Ун, неауторизирана биографија - Задњи црвени принцКим Јонг Ун, неауторизирана биографија - Задњи црвени принц

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Brave Blue World: Racing to Solve Our Water Crisis (2019)

    image
    From reuse to energy generation, new innovations across five continents are explored in this documentary about building a future for sustainable water.
  • Inside Planet Earth (2009)

    image
    What if a crack could be opened all the way to the centre of the Earth? A fascinating insight into what makes our planet a place where life can survive.
  • Џон Меккејн: За кого бијат камбаните (2018)

    image
    Документарецот на ХБО за Џон Меккејн претставува ексклузивен профил на една од највлијателните личности во современата политика на САД. Сенаторот на Аризона во 6...
  • Хичкок/Трифо (2015)

    image
    Во 1962 година, Хичкок и Трифо се затвориле заедно цела недела во Холивуд за да дискутираат за нивните идеи за преобразба на уметноста на режирањето филмови....
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.