Содржина

Три млада војника су учествовала у војној операцији у којој су убијени њихови другови и која је пошла по злу. Смештени су у луксузни хотел како би се спречио скандал. Упркос инсистирању психијатра, три војника поричу да имају било какве трауме, али чини се да је истина потпуно другачија.
Француска драма Палаце Беацх Хотел, нас уводи у животе три војника који проводе три дана у луксузном Цyпрус хотелу, након завршене дужности. Док су психолози и медицинско особље били задужени за проверу здравственог стања, командир и други војници су спремали нове смицалице. Командир по сваку цену жели избеќи национални скандал око упропашќене операције, док војници само желе да се врате у Француску са пакетиќем херона, како би започели нови живот.

Слики

Palace Beach HotelPalace Beach HotelPalace Beach HotelPalace Beach HotelPalace Beach Hotel

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Botë e padukshme (1987)

    image
  • Treni niset më shtatë pa pesë (1988)

    image
  • Изван система (2019)

    image
    У дивљој потрази за љубављу, неукротива енергија деветогодишње Бени доводи њено окружење до очаја. (Сyстемспренгер, 2019.) Она је мала, али је и опасна. Где год...
  • Day (2011)

    image
    Armel Hostiou's haunting study of urban alienation follows three characters-a woman, a man, and a child-over the period of a single day in Paris. They don't know...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.