Оценка на корисникот: 6.6/10
(169 гласови)

СОДРЖИНА

Драма. Супругу (М. Орловиќ) који се тек вратио са службеног пута жена (Ј. Јовановиќ-Жигон) приопќава да у складу са својом новом дужношќу мора поќи на пут с претпостављеним (Б. Краљ). Увјеривши љубоморног мужа у оправданост повјерења које јој је указао након дугих размирица, жена одлази на пут, но он у задњем тренутку ускочи на влак да би је пратио... Словенски синеаст Јоже Бабич, један од претеча тзв. ауторског филма у Југославији на пријелазу педесетих у шездесете, у једином филму снимљеном у хрватској продукцији, бави се сталним преокупацијама - психолошком рашчламбом интимних односа меѓу ликовима. Главну мушку улогу одиграо је Београѓанин Миќа Орловиќ, будуќа велика телевизијска водитељска звијезда.

Прегледи


Нема Прегледи
ПРЕПОРАКИ
 • Rrugë të bardha (1974)

  image
 • Солдат Жанет (2013)

  image
  Fanni has had enough of money and Anna has had enough of pigs. Fanni leaves the city and her pearls behind, while Anna is stuck wearing muddy overalls. When they...
 • Pesha e kohës (1988)

  image
 • Mësonjëtorja (1980)

  image
ТОП ЛИСТИ

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: полиса на приватност.