Содржина

Сиромашан и несретан, Рафаел напушта Паулину и куша среќу на рулету, али губи и посљедњи златник. Судбина му поклања чудотворну »Шагренску кожу«, која испуњава све жеље.
У новом раскошном животу он осваја дивну Федору. Али уз моќ коже везан је увјет: код сваке испуњене жеље, она постаје краќа, као и живот њезина власника.
Служеќи се обилно кожом, Рафаел убрзо исцрпи своје вријеме. Узалуд покушава да повеќа обим коже, и док се судбина паклено смије, Рафаел умире с криком на устима.
Паулина плаче над тијелом мртва љубавника, а вјетар носи лишќе и комадиќ коже, која је некоќ била тако моќна.

Сцеарист: ,
времетраење: 9 мин

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Tangible (2018)

    image
    In a busy and chaotic city, we met Juan, a young isolated from society, with a deep need to recover the meaning of his own life. Juan goes out to encounter the...
  • Отац (2012)

    image
    When did you last talk with your father? Will you ever ask him about those things that hurt you?
  • Sister (2019)

    image
    Sofia, Bulgaria in the present day. A boy from a well-to-do family is in love with Bonnie, a teenager from the impoverished outskirts. In order to test his love,...
  • Univitellin (2016)

    image
    Marseille, today. Aminata works as a hairdresser in an Afro hairdressing salon, Badara works as mechanic. When they meet, their love story will change their lives.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.