рејтинг: 5.4/10
Оценка на корисникот: 7.5/10
(6 гласови)

Содржина

Тинејџерица Таyлор Хиллридге (Емилy Осмент) одраста уз мајку Крис (Келлy Роwан) и млаѓег брата Ерица (Роберт Таyлор). За седамнаести роѓендан добије особно рачунало и јако је весели што ќе моќи комуницирати онлине с ким код жели без мајчине контроле. У меѓувремену, на плес је позове Сцотт, дечко који јој се свиѓа. Њезина пријатељица Цхеyенне (Меагхан Ратх) сретна је због ње, но Самантха не воли Сцотта јер је оставио њезину драгу пријатељицу. Нажалост, Таyлор врло брзо постане жртва цyбер насиља када се учлани у друштвену мрежу која се назива Цлиqуестер.

Слики

Сајбер малтретирање

Прегледи


Прегледано од Filip
вторник, 2 мај 2023 16:47
Vrlo dobro prihvaćen od strane javnost i kritike, film o opasnostima koje prijete mladima koji koriste online aplikacije, od anonimnosti tj. lažiranja identiteta korisnika, rupa u zakonu koje služe za ilegalne radnje, do društvenih mreža i digitalnih veza i odnosa, koje mogu završiti razarajuće za djecu, tj. čitave obitelji. ABC-jev obiteljski film „Cyber nasilje privukao je pred male ekrane za vrijeme svoje svjetske premijere 3,4 milijuna gledatelja te postao drugi film po gLedanosti u TV... (Повеќе)
Ми се допаѓа прегледот
0 коментари

Препораки
  • Përse bie kjo daulle (1969)

    image
  • Девојка и храст (1955)

    image
    Каменити крај Далматинске загоре. Када пресуши залиха кишнице, жене су приморане сатима ходати по жеги како би донијеле воду. Дјевојчица Смиља остане сироче те је...
  • Лето на обалама Мисисипија (2012)

    image
    Радња прати двојицу дечака који се на једном осртвцету у реци Арканзас сусреќу са мистериозним бегунцем.
  • Притка (2019)

    image
    Опсада Лењинграда у Другом свјетском рату напокон је завршила, али борбе на живот и смрт настављају се у преосталим рушевинама. Двије младе жене траже смисао и...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.