poster

Божиќно дијете

Christmas Child (2004)

Режисер: Bill Ewing, Bart Gavigan

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата
рејтинг: 6.2/10

Содржина

Јацк Давенпорт (Wиллиам Р. Мосес) претражује садржај сефа покојног оца. Након његове смрти, удаљио се од одмора, посла и своје супруге Мег (Меган Фоллоwс). Када открије фотографију лијепе цркве, Јацк одлази на путовање у градиќ Цлеарwатер. Како никада није упознао биолошке родитеље, помисли да та фотографија има везе с његовом прошлошќу. Прије свога четрдесетог роѓендана, Јацк одлучи открити своју причу. Но у веселом Цлеарwатеру, Јацк не налази никакву везу са својом обитељи. Градски службеници не могу му открити информацију о посвојењу, а бивши је свеќеник умро. Ипак Јацка заинтригирају лијепе градске јаслице и он покуша открити тко их је израдио. Притом открива тајне из своје прошлости, поновно се споји с обитељи коју није познавао и врати се љубави која га никада није напустила.

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Албатрос (2011)

    image
    Емелија Конан Дојл је бунтовна тинејџерка која је одустала од школовања, јер верује да је славни писац Артур Конан Дојл њен даљи роѓак. Након што буде напустила...
  • Komisari i Dritës (1966)

    image
  • Заменски таткo (1994)

    image
    Џејмс е тивко, луто момче кое живее во сиропиталиште, прогонувано од сеќавањето за татко му, кој отслужува затворска казна. Греам Холт е средовечен поштар кој...
  • Koncert në vitin 1936 (1978)

    image
    Tells the story of tow artistes, they visite in the city of Lushnja and the way that the citizens of Lushnja treatet them.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.