рејтинг: 7.1/10
Оценка на корисникот: 4.5/10
(2 гласови)

Содржина

Тхе Холлywоод Фореигн Пресс Ассоциатион (ХФПА) организација је основана 1940. године, за вријеме Другога свјетског рата, и изворно је била састављена од неколико лосанџелеских новинара који су настојали повезати остатак свијета с Холлywоодом те филмом одвратити позорност од ратних страхота. Шездесет и шест година послије чланови ХФПА-а представљају 55 земаља с укупним читатељством од 250 милијуна људи у неким од најугледнијих свјетских публикација. Сваке године организација одржава „Златни глобус“, треќу најгледанију додјелу награда на телевизији која је организацији омогуќила да донира више од 12 милијуна долара забави оријентираним добротворним организацијама и програмима стипендирања.

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • I Love You in Every Language in the World (2005)

    image
    Gilberto, a teacher in Pistoia, falls in love with Margherita.
  • Доктор лудости (2003)

    image
    Црна комедија Фадила Хаџиќа 'Доктор лудости' заснива се на уверењу главног лика, психијатра, да је "свако данас луд док му се не докаже да је нормалан".
  • Барб и Стар на пат за Виста дел Мар (2021)

    image
    Најдобрите другарки Барб и Стар, за прв пат во својот живот решаваат да го напуштат својот мал град и да тргнат на авантурата на нивниот живот во Виста дел Мар.
  • Кога љубовта ќе удри в глава (2013)

    image
    Средовечниот и разведен Ричард Џонс (Пирс Броснан) со нетрпение го очекува безгрижниот пензионерски живот што му претстои. Но на последниот ден на работа, открива...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.