poster

Све за љубав

Romance to the Rescue (2022)

Режисер: Heather Hawthorn Doyle

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата
рејтинг: 5.8/10
Оценка на корисникот: 7/10
(3 гласови)

Содржина

Како би импресионирала своју потенцијалну сродну душу, Кyра се ухваќа у лажи да има пса с којим похаѓа агилитy натјецања. Удомљује пса по имену Сам из локалног склоништа те га пријављује на натјецање, но потребна јој је помоќ у дресури. Иако испрва оклијева, Кyра увјерава Кевина, водитеља склоништа, да искористи своје вјештине тренирања и помогне јој. Кевин је у почетку скептичан према Кyриним мотивима, но убрзо схваќа да је њезино срце на правом мјесту.

Слики

Све за љубавСве за љубавСве за љубавСве за љубавСве за љубавСве за љубавСве за љубавСве за љубавСве за љубавСве за љубавСве за љубавСве за љубавСве за љубавСве за љубавСве за љубавСве за љубавСве за љубав

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Свадбена комбинација (2022)

    image
    Професионалната планерка и паничарка Гвен се вклучува да помогне во завршните детали на свадбата на нејзината најдобра пријателка. Но, кога ќе се здружи со кумот...
  • Карипско лето (2022)

    image
    Продуцентица вијести Јаде открива пријевару с изнајмљивањем на карипском одмору, али њезина се среќа мијења кад ствари постану романтичне.
  • Склад срца (2022)

    image
    Глазбена терапеуткиња Виолет и лијечница Блаке сукобљавају се док се брину о Блакеову дједу, али убрзо схваќају да љубав може бити најбољи лијек.
  • Љубавник из прошлости (2022)

    image
    Еколошка фармерица Сарах није сигурна што да мисли - али постаје све сигурнија у оно што осјеќа - када упозна човјека који тврди да је из 1787.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.