Содржина

Израз "пукнута гума" поприма ново и злокобно значење у црној комедији редатеља Qуентина Дупиеуxа. У калифорнијској пустињи појављује се стара гума и властитим се погоном стане котрљати по цести заустављајуќи се и покреќуќи својом вољом. Идеја да се гума може кретати сама од себе није ни упола тако чудесна као њезин други дар – гума има телекинетичке способности и може постиќи да ствари експлодирају кад она то пожели, укључујуќи и људске главе. Опака гума крене у убојит поход након што јој лијепа жена (Роxанне Месqуида) не узврати осјеќаје, а локални представник закона поручник Цхад (Степхен Спинелла) започиње истрагу. У меѓувремену, шачица људи уочи гумине способности, али прати је са сигурне удаљености све док их не отрује тајанствени злочинац; један од њих (Wингс Хаусер) успије преживјети те и крене у особну освету. "Гума" је уврштена у службену селекцију Канскога филмског фестивала, 2010.

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Стан Хелсинг (2009)

    image
    Ноќта на Халовин, вработен во изнајмувачница на филмови Стан Хелсинг мора да го спаси гратчето од шест, најстрашни во историјата на кинематографијата, монструми...
  • Семејните вредности на Адамсови (1993)

    image
    Адамсови се обидуваат да го спасат својот сакан чичко Гној од новата љубов што само ги сака неговите пари, црната вдовица Деби.
  • Адамсови (1991)

    image
    Измамници планираат да ограбат ексцентрично семејство со помош на соучесник што тврди дека им е одамна изгубен роднина.
  • 13 Духова (2001)

    image
    Артур и његово двоје деце су наследили некретнину свога ујака Кирка: стаклену куќу која служи као затвор за 12 духова. Када породица уѓе у куќу, схватају да су...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.