poster

Седми дан

The Seventh Day (2021)

Режисер: Justin P. Lange

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата
рејтинг: 4.5/10
Оценка на корисникот: 3.9/10
(9 гласови)

Содржина

Отац Питер је још увек био млади помоќник познатог егзорциста оца Луја када су 1995. године започели веома изазовни егзорцизам у граду Балтимору - истог дана када се десила и посета папе Јована Павла ИИ. Током егзорцизма опседнутог дечака Николаса, демон се показао премоц́ним и на крају убио оца Луиса, присиливши неискусног оца Питера да ускочи. Отац Питер није дорастао моќном демону, који је веќ убио Николаса, због чега је цело његово тело букнуло у пламену ... а онда је демон напустио Николу и ушао у оца Питера. Годинама касније, примец́ен је драстичан пораст запоседнутости/зла широм земље. Отац Питер, који је постао један од најистакнутијих егзорциста на свету, сада је у 50-им годинама и служи цркви у новом својству - надгледа младе регруте свештеника у њиховом последњем кораку да постану егзорцисти, пре него што буду стационирани широм земље, како би стали у прве редове и заштитили тај регион од зла – тако бар црква верује. Заправо, отац Питер је савршено запоседнут демон, који користи своје мрачне моц́и убеѓивања да убеди свештенике да пусте ѓавола да уѓе, а затим оде и шири зло, уместо да га излечи. Као резултат, тамо је све вец́а војска запоседнутих свештеника, ѓаволских војника, демона који се крију, чекајуц́и позив за напад.

Слики

Седми дан

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Уиџа (2014)

    image
    Една група тинејџери несвесно ослободува злобен дух откако комуницира со него преку таблата Уиџа. Тие очајнички се обидуваат да го затворат порталот за демонскиот...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.