Содржина

Максим је улични мачак који осмисли пријевару за зараѓивање новца спријатељивши се са скупином самоуких штакора који говоре. Кад Максим и глодавци сретну књишког мољца по имену Малициа, њихова мала превара убрзо пропадне.
Максим говори људима у граду да имају пошаст штакора који тероризирају граѓане и увјери их да плате Кеитху да их одведе изван града гдје се открива да су штакори разумни и писмени и сураѓују с Кеитхом и Максимом на превари више градова.
Затим креќу на пут у градиќ Бад Блинтз који пати од недостатка хране и гдје хватачи штакора нису успјели пронаќи разлог нестанка хране. Покушавајуќи се инфилтрирати у тунеле испод града, штакори примјеќују да тамо нема локалних штакора унаточ њиховим траговима. Проналазе замку која хвата штакоре живе. Дарктан, њихов воѓа, заробљен је унутра. У меѓувремену, Максим је ушао у градоначелникову куќу и када га Кеитх покуша пронаќи, сусреќу градоначелникову кќер Малицију која брзо закључује, након што је видјела штакора Сардинеса који плеше степ, да они стоје иза недавне пошасти штакора у оближњим градовима и пријављује се у војску помоќи им да открију разлоге за несташицу хране у граду.

Улоги
Сцеарист: ,
Продуцент: Andrew Baker, Rod Brown
времетраење: 93 мин

Слики

Невјеројатни МаксимНевјеројатни МаксимНевјеројатни МаксимНевјеројатни МаксимНевјеројатни МаксимНевјеројатни МаксимНевјеројатни МаксимНевјеројатни МаксимНевјеројатни Максим

Прегледи


Нема Прегледи
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.