Содржина

Кримиќ с елементима хумора. Аудреy (W. Малицк) и Мицхаел (Б. Хопе) уз мноштво пријатеља прослављају тридесету годишњицу брака. Дјелују сретно и привржено. Мицхаел дарује Аудреy скупоцјену слику. Но, кад се гости разиѓу, кад остану сами у спаваќој соби, Мицхаел кроз сузе призна својој супрузи да је заљубљен у другу, у сурадницу с посла Цхристине (О. Грауер), и да се њоме жели оженити.
Тек што се опорави од тог шока, Аудреy доживљава други, много страшнији: тједнима након што се одселио од куќе, налази Мицхаела усред ноќи на кухињском поду мртвога, прободеног ножем. У паници она покушава извуќи нож и тако остави своје отиске. Како уједно има и најјачи мотив - освета и новац - полиција и не проводи озбиљну истрагу, него припрема ухиќење. Зато Аудреy одлучи побјеќи и сама истраживати... Не посве сама, уз помоќ своје љубави из младости, Давида (Г. Харрисон)...

Прегледи


Нема Прегледи
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.