рејтинг: 4.6/10
Оценка на корисникот: 6.1/10
(10 гласови)

Содржина

Прича о Џорџини Скот (Хедер Грејам), жени која жели да заснује породицу, али њен дечко Зак (Том Елис) то још увек неќе. Пошто је сазнала да ќе њен следеќи циклус бити последњи, Џорџина преко интернета проналази донаторе сперме у очајничком, али урнебесно смешном покушају да победи биолошки сат.
Џорџина Скот (Хедер Грејам), 33-годишња девојка, жели да заснује породицу, али њен дечко Зак (Том Елис) не жели да се скраси.
Зак је ионако кренуо на снимање документарног филма и нада се да ќе се она мало охладити за време његовог одсуства.
Меѓутим, Џорџина открива да је у њеној породици долазак преране менопаузе наследан, па јури код специјалисте са својом најбољом другарицом Клем (Миа Киршнер).
Пошто је сазнала да ќе њен следеќи циклус бити последњи, Џорџина преко интернета проналази донаторе сперме у очајничком, али урнебесно смешном покушају да победи биолошки сат.

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Усхиќење због свега (1963)

    image
    Дорис Деј и Џејмс Гарнер глуме у овој шармантној романтичној комедији о доктору који се љути кад каријера његове жене као телевизијске звезде наруши његов...
  • Сè за Стив (2009)

    image
    Сандра Булок од „Предлог“, номинираниот за оскар – Томас Хејден Чрч и Бредли Купер од „Мамурлак“ ги играат главните улоги во приказната за една жена, која откако...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.