Оценка на корисникот: 7.4/10
(5 гласови)

Содржина

Понекад се и анѓелима поткраде грешкица.
Анѓео Маx (Петер Фалк) долази у мали град државе Маине непосредно прије божиќних празника и одмах прионе послу. Мисли да му је задатак помоќи Саллy Реид (Таммy Бланцхард) да заради довољно новца како би могла посвојити свог млаѓег брата Јиммyја (Алеxандер Цонти), но испостави се да је погријешио. Умјесто Саллy, Маx је требао помоќи Карлу Хоффману (Сеанн Галлагхер), збуњеном младиќу који мора подијелити отказе радницима у стаклани, у власништву његовог ујака Грегорyја (Марк Антонy Крупа). Због збрке коју је направио, Маxова шефица Јо (Катеy Сагал) мора се спустити на Земљу како би разријешила ситуацију.
Топла божиќна телевизијска комедија “Кад анѓели доѓу у град” идеалан је одабир за читаву обитељ. У улози анѓела Маxа, који забуном помогне кривој особи нашао се познати инспектор Цолумбо - Петер Фалк, који је показао да за њега не постоји лик у који се не би могао уживјети. Таммy Бланцхард ќе нас све разњежити, а млади Алеxандар Цонти увјерити да га чека велика глумачка каријера. “Кад анѓели доѓу у град” намијењен је свим узрастима јер је искрена божиќна прича која може и насмијати и дирнути.

Прегледи


Нема Прегледи
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.