poster

Ловци на звијезде

Sternenjäger (2018)


рејтинг: 6.8/10
Оценка на корисникот: 5.3/10
(4 гласови)

Содржина

Прича о неколицини одважних сањара и знанственика у животној мисији да ухвате ноќно небо у његовој пуној величанствености. Оборужани високотехнолошким камерама, телескопима и опремом за кампирање, ови неустрашиви астрофотографи путују до рубова свијета, пркосеќи оштрим временским приликама, екстремним климатским увјетима и опасностима било природним или умјетним. Чврсти су у одлуци да нам свима омогуќе доживјети чаролију ноќнога неба - свјетлуцава звијежѓа, пламтеќе комете, помрчине које бацају сјену те звијезде падалице. Небо, које је једини кров што нас све наткрива, пуно је митологије. Предвоѓени овом групом визионара, истраживат ќемо нова егзотична одредишта и доживјети звијезде на досад још невиѓен начин, показујуќи да је ноќно небо све само не мрачно и досадно.

Слики

Ловци на звијездеЛовци на звијездеЛовци на звијездеЛовци на звијезде

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Марс: Еден ден на Црвената Планета (2020)

    image
    Епско путовање које приказује дан на Марсу какав до сада нисте видели. Серијал користи податке са сателита и робота на површини, како би се изградила слика о...
  • Кодот на Гауди (2014)

    image
    Фокусот на овој документарен филм се Антони Гауди и прекрасната „Ла саграда фамилиа", а целта е да ја открие вистината за тајните со кои е завиена градбата.
  • Tone, javi se! (2015)

    image
  • Take Back Your Power (2013)

    image
    Transparency advocate Josh del Sol digs beyond the 2013 NSA spy scandal, investigating current utility and government programs involving mass in-home...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.