рејтинг: 5.2/10

Содржина

Једне ноќи двојица влаковоѓа шокирани на трачницама угледају препречени камион. Покушавају зауставити влак, а кад схвате да им то неќе успјети искоче из влака Композиција удари у камион, разнесе га, потом склизне с трачница и заустави се. Узроке судара истражује повјеренство чији је члан недавно постао млади прометни инжењер истражитељ Ари Нyканен (С. Киннунен). Арију је то први увиѓај.
И док остали чланови повјеренства не виде у несреќи ништа необично или се бар праве да је тако Арија узнемиравају многа отворена питања: камо је нестао возач камиона; зашто је влак возио спорије од допуштене брзине; како то да су стројовоѓа и његов помоќник, унаточ магли, на вријеме искочили"Суочен с равнодушношќу колега и дошавши до доказа да се ради о мутним пословима, обраќа се својему тасту, главноме равнатељу Државних жељезница. Ту га чека највеќе изненаѓење"

Аријев брак с Анне (М. Соисало), с којом има синчиќа Петтериа (В. Е. Нецстрöм), веќ је неко вријеме у кризи.

Улоги
времетраење: 83 мин

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Тоа вечерно сонце (2009)

    image
    Тенесиски фармер се враќа во својата фарма и мора да се соочи со семејното предавство, повторната појава на еден стар непријател и загубата на својата фарма.
  • Treni niset më shtatë pa pesë (1988)

    image
  • Новинар (1979)

    image
    Филм говори о животу новинара (Р. Шербеџија) који се сукобљава са својим уредником, јер му не жели објавити чланак о штрајку радника у некој творници. Сматра да...
  • Месечарење (2008)

    image
    Них Стал (Син Цитy), Ана Софиа Роб (Бридге то Терабитхиа) и Оскаровка Шарлиз Терон (Монстер), дочараќе вам у овој дирљивој драми дубоке родбинске везе измеѓу...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.