Содржина

Филм говори о животу новинара (Р. Шербеџија) који се сукобљава са својим уредником, јер му не жели објавити чланак о штрајку радника у некој творници. Сматра да уредници чувају своје фотеље и због тога воде политику незамјерања. И док му је положај у редакцији врло лош, млада колегица (В. Зима) једна је од оних која му пружа подршку. Истодобно и у његову браку настаје криза. Напушта га жена (М. Зупанчиќ) која сматра да он узалуд води своје ратове те налази занимљиве људе на свом радном мјесту. Главни јунак сусреќе старог новинара (Ф. Шоваговиќ) који је постао тешки пијанац и с којим у кафиќима испија чашице и води искрене разговоре о новинарству.

Слики

НовинарНовинарНовинарНовинарНовинар

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
 • Tana (1958)

  image
  The movie is based on a Fatmir Gjata screenplay. Gjata had written a novel with the same title earlier. The events evolve in the 1950s. The main character, Tana,...
 • Понедјељак или уторак (1966)

  image
  Марко Пожгај бави се писањем, пише романе, ради за новине, живи као подстанар и касни с плаќањем станарине. Растављен је, има сина и лијепу дјевојку те много...
 • Rrugicat që kërkonin diell (1975)

  image
 • Дечак звани По (2016)

  image
  Када његова супруга умре од рака, презапослени инжењер се бори да брине о свом сину са аутизмом. Као одговор на малтретирање, младиц́ се повлачи у свет фантазија.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.