рејтинг: 7.7/10
Оценка на корисникот: 8.5/10
(10 гласови)

Содржина

„До видување, сине мој“ ги следи животите на две семејства низ три декади социјална, политичка и човечка револуција во Кина. По загубата на дете во трагична несреќа, нивните патишта се раздвојуваат. Судбините ненадејно се менуваат, и богатствата се трансформирани под влијанието на земјата што се менува. Иако нивните животи се разијдуваат, заедничката потрага по вистината и помирување околу трагедијата остануваат. Но некогаш е потребен цел живот за да се каже збогум. „До видување, сине мој“ хронолошки прикажува луѓе и општество во целосна трансформација – во која врските и бурната еволуција на една нација се неизбежно и нераскинливо испреплетени.

Слики

До видување, сине мојДо видување, сине мојДо видување, сине мојДо видување, сине мојДо видување, сине мој

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Успон (2022)

    image
    Based on the real life story about the family that produced the first trio of brothers to become NBA champions in the history of the league.
  • Militanti (1984)

    image
  • Девојката во паркот (2007)

    image
    Сигурни Вивер е измачувана мајка прогонувана од исчезнувањето на бебето пред петнаесет години. Во нејзе се раѓа нерационална надеж дека проблематичната тинејџерка...
  • У ишчекивању Бојанглеса (2021)

    image
    Дечак живи у паришком стану са својим луцкастим родитељима, Луизом и Жоржом. Пред задивљеним погледом свог сина сваке вечери плешу уз класик Нине Симоне. Њихова...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.