Vlerësimi: 6.3/10
Vlerësimi i përdoruesit: 10/10
(2 Voto)

Përmbledhje:

"Papreni detektivi" četrnaestogodišnji su Jana, Natascha, Fiete i Cem koji rješavaju probleme na koje naiđe svaki tinejdžer - problemi u školi, problemi s prijateljima, prve ljubavi, prvi zarađeni novac i neiscrpne rasprave sa starijima. U kvintet "paprenih detektiva" ubraja se i Fieteova 8-godišnja sestra Vivi. Zajedno, mladi istražitelji doživljavaju niz zanimljivih pustolovina i rješavaju zločine u hamburškoj luci. Njihovi su prijatelji kreativni genij Paul koji živi u luci, ruska balerina Katja, nadareni kineski crtač Panda te siroče Johanna. Zajedno će se suočiti s izazovima i postati ekipa u kojoj bi svatko dao sve za svakoga.

REKOMANDIMET
  • Our Charly (1995)

    image
    Charlie, a small African chimpanzee, ends up in the home of the Martin family and turns their quiet life upside down.
  • WaPo Bodensee (2017)

    image
    A team of German maritime police solve crimes on and around Lake Constance.
  • Dosije

    image
    Srpski "Fox crime" rekonstruiše zločine koji se odvijaju pred našim očima. Ubistva, pljačke, otmice, trgovina ljudima...naći će se u fokusu kriminalističkih...
  • Charley & Mimmo (1999)

    image
    Charlie, a penguin-like little boy, is attached to his teddy bear and has many adventures along the way with his family and friends.
TOP LISTA

TvProfil përdor cookie për të siguruar eksperienën më të mirë të përdoruesit dhe funksionalitetin e faqes. Më shumë informacione rreth cookies mund të gjenden këtu: politikat e privatësisë.