Luca Zingaretti

Ditëlindje: 1961

Aktor:

 1. ...
  Policeman talking on the radio
 2. ...
  Molon
 3. ...
  Primo Poliziotto
 4. ...
  Cosimo Quorli
 5. ...
  Edoardo Quaratesi
 6. ...
  Gino Migliori
 7. ...
  Tonino
 8. 9. Rewind (1998), Film
 9. ...
  Commissario Salvo Montalbano
 10. ...
  Commissario Salvo Montalbano
 11. 12. Jesus (1999), Seriale
  ...
  Peter
 12. ...
  Commissario Salvo Montalbano
 13. ...
  Giorgio Perlasca
 14. ...
  Loris
 15. ...
  Padre Giuseppe "Pino" Puglisi
 16. 17. Cefalonia (2005), Film
  ...
  Saverio Blasco
 17. ...
  Commissario Salvo Montalbano
 18. ...
  Commissario Salvo Montalbano
 19. ...
  Ugo
 20. ...
  Mario Nastri
 21. ...
  Davide
 22. ...
  Osvaldo Valenti
 23. ...
  Bollino
 24. 26. Ne besuam (2010), Film
  ...
  Francesco Crispi
 25. 27. Jeta jone (2010), Film
  ...
  Ari
 26. ...
  Antonio
 27. ...
  Commissario Salvo Montalbano
 28. ...
  Antonio
 29. ...
  Général
 30. ...
  Avv. Malaffano
 31. ...
  Carlo
 32. ...
  Adriano Olivetti
 33. ...
  Commissario Salvo Montalbano
 34. ...
  Commissario Salvo Montalbano
 35. ...
  Adriano Olivetti
 36. ...
  Adriano Olivetti
 37. ...
  Le producteur
 38. ...
  Marco
 39. ...
  Self
 40. ...
  Alberto Lenzi
 41. 44. Perez. (2014), Film
 42. ...
  Giacomo
 43. ...
  Commissario Salvo Montalbano
 44. ...
  Commissario Salvo Montalbano
 45. ...
  Armando
 46. 49. Boys Cry (2018), Film
  ...
  Angelo
 47. ...
  Giacomo Bruno
 48. ...
  Ruggero Lipari
 49. 52. 1994 (2019), Seriale
  ...
  Paolo Mieli
 50. ...
  Giovanni Leone
 51. ...
  Self
 52. 55. Darka e Miqve (2021), Seriale
  ...
  Luca Zingaretti
 53. 56. Il re (2022), Seriale
  ...
  Bruno Testori

Narratori:

Regjia:

TvProfil përdor cookie për të siguruar eksperienën më të mirë të përdoruesit dhe funksionalitetin e faqes. Më shumë informacione rreth cookies mund të gjenden këtu: politikat e privatësisë.