EPISODI: 9

PëRMBLEDHJE

Zavirite u tajne porodica! Koliko tajni se krije u našem najbližem okruženju? Da li smo svesni svega što se dešava oko nas i koliko smo zapravo spremni da se suočimo sa istinom? Dokumentarno igrana serija inspirisana je upravo svakodnevnim porodičnim životnim pričama: od neočekivanih ljubavnih afera, dramatičnih brakorazvodnih parnica, teških suđenja, do zastrašujućih porodičnih otkrića. To su priče o ljubavi, požudi, strahu i laži, o prevari i nasilju. Tajne o porodičnim problemima o kojima se ne govori u javnosti, o životnim tragedijama za koje verujemo da se uvek događaju drugima, samo ne nama.

Potresne priče koje gledaocima, bar na tren, omogućavaju da zavire u živote drugih ljudi koji ostavljaju utisak srećne porodice, a u njihovom domu, između četiri zida, odvija se prava životna drama. Reč je o igrano – dokumentarnoj formi, a svaka epizoda je posebna priča. Gledaoci će imati utisak da gledaju situacije koje kao da su snimljene skrivenom kamerom.

Fotot

Porodične tajnePorodične tajne

Rishikime


Ska rishikime
REKOMANDIMET
  • Eko perspektive

    image
  • A Year In The Wild (2012)

    image
    Prolazeći svim krajolicima svijeta tijekom jedne godine, saznat ćemo kako godišnja doba utječu na različite dijelove svijeta u različita doba godine i kako se...
  • Fuori orario. Cose (mai) viste (1988)

    image
    An Italian tv program broadcasting films and rarities from all over the world.
  • Fashion Magazines

    image
    FashionTV gives you an exclusive look at the photoshoots of magazine editorials from all over the world.
TOP LISTA

TvProfil përdor cookie për të siguruar eksperienën më të mirë të përdoruesit dhe funksionalitetin e faqes. Më shumë informacione rreth cookies mund të gjenden këtu: politikat e privatësisë.