сезона: 1

епизода: 6

Содржина

Њемачка серија у осам наставака прича је о Њемачкој с обје стране зида, Источној и Западној, приказана кроз особну епопеју једног човјека. То је интелигентна и динамична приповијест о сазријевању у свијету лажи, пријевара и издаја.
Јонас Наy у серији се појављује у главној улози 24-годишњака роѓеног у Источној Њемачкој којег 1983. шаљу на Запад као шпијуна за Стасијеву обавјештајну службу ХВА.
Мартина Рауцха, младог шпијуна растрганог измеѓу два свијета, источноњемачка обавјештајна служба ХВА шаље да се домогне НАТО-вих војних планова. Док се политичке страсти распламсавају, а нуклеарни рат све злокобније пријети, Мартин мора напустити све што познаје ради новог живота под лажним идентитетом на Западу. Али нитко и ништа није оно што се на први поглед чини. Сваки пријатељ потенцијални је непријатељ, сваки непријатељ потенцијални агент, а на коцки је апсолутно све.
ЊЕМАЧКА 83 прва је серија на њемачком језику коју је емитирала нека америчка телевизијска постаја, а овјенчана је и ловорикама америчке критике.

Слики

Dojčland 83Dojčland 83Dojčland 83Dojčland 83Dojčland 83Dojčland 83Dojčland 83Dojčland 83Dojčland 83Dojčland 83Dojčland 83Dojčland 83Dojčland 83Dojčland 83Dojčland 83

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Вавилон Берлин (2017)

    image
    Берлин во лудите 1920-ти е метропола за талентираните и амбициозните. Но, зад блескавата површина, осиромашените маси се стремат кон подобар живот. Тоа е време на...
  • Јадници (2018)

    image
    Телевизијска адаптација класичног романа Виктора Хугоа. Серија прати животе и меѓусобне односе неколико француских ликова у двадесетогодишњем периоду раног 19....
  • Хотел на мечтите (2004)

    image
    Not a continuous series with consistent story continuity, but a number of essentially independent stories, 'Love Boat without the cruise ship'. Each episode is...
  • Позовите бабицу (2012)

    image
    Серија прати животписне приче из живота примаља у источном дијелу Лондона 50-их година, снимљена према бестселеру - мемоарима медицинске сестре Јеннифер Wортх.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.