Њемачка серија у осам наставака прича је о Њемачкој с обје стране зида, Источној и Западној, приказана кроз особну епопеју једног човјека. То је интелигентна и динамична приповијест о сазријевању у свијету лажи, пријевара и издаја.
Јонас Наy у серији се појављује у главној улози 24-годишњака роѓеног у Источној Њемачкој којег 1983. шаљу на Запад као шпијуна за Стасијеву обавјештајну службу ХВА.
Мартина Рауцха, младог шпијуна растрганог измеѓу два свијета, источноњемачка обавјештајна служба ХВА шаље да се домогне НАТО-вих војних планова. Док се политичке страсти распламсавају, а нуклеарни рат све злокобније пријети, Мартин мора напустити све што познаје ради новог живота под лажним идентитетом на Западу. Али нитко и ништа није оно што се на први поглед чини. Сваки пријатељ потенцијални је непријатељ, сваки непријатељ потенцијални агент, а на коцки је апсолутно све.
ЊЕМАЧКА 83 прва је серија на њемачком језику коју је емитирала нека америчка телевизијска постаја, а овјенчана је и ловорикама америчке критике.

Беше на каналите:

Nova S  Jolly HD  HTV3  HTV1  RTL DE  

Препораки
 • Вавилон Берлин (2017)

  image
  Берлин во лудите 1920-ти е метропола за талентираните и амбициозните. Но, зад блескавата површина, осиромашените маси се стремат кон подобар живот. Тоа е време на...
 • Сломљено срце (2006)

  image
  Миранда Сан Ллоренте је модерна и прекрасна жена која има моќ, богатство и љепоту. Њен отац је милијунаш Гонзало Сан Ллоренте који све наде полаже управо у њу. С...
 • Вовед во анатомија (2005)

  image
  'Увод' је други најгледанији програм у Америци, одмах иза овогодишњег Супербоwла који је био најгледаније финале америчког ногомета посљедњег десетљеќа. Серија је...
 • Позовите бабицу (2012)

  image
  Серија прати животписне приче из живота примаља у источном дијелу Лондона 50-их година, снимљена према бестселеру - мемоарима медицинске сестре Јеннифер Wортх.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.