Њемачка серија у осам наставака прича је о Њемачкој с обје стране зида, Источној и Западној, приказана кроз особну епопеју једног човјека. То је интелигентна и динамична приповијест о сазријевању у свијету лажи, пријевара и издаја.
Јонас Наy у серији се појављује у главној улози 24-годишњака роѓеног у Источној Њемачкој којег 1983. шаљу на Запад као шпијуна за Стасијеву обавјештајну службу ХВА.
Мартина Рауцха, младог шпијуна растрганог измеѓу два свијета, источноњемачка обавјештајна служба ХВА шаље да се домогне НАТО-вих војних планова. Док се политичке страсти распламсавају, а нуклеарни рат све злокобније пријети, Мартин мора напустити све што познаје ради новог живота под лажним идентитетом на Западу. Али нитко и ништа није оно што се на први поглед чини. Сваки пријатељ потенцијални је непријатељ, сваки непријатељ потенцијални агент, а на коцки је апсолутно све.
ЊЕМАЧКА 83 прва је серија на њемачком језику коју је емитирала нека америчка телевизијска постаја, а овјенчана је и ловорикама америчке критике.

Беше на каналите:

Nova S  Jolly HD  HTV3  HTV1  RTL DE  

Препораки
  • Вавилон Берлин (2017)

    image
    Берлин во лудите 1920-ти е метропола за талентираните и амбициозните. Но, зад блескавата површина, осиромашените маси се стремат кон подобар живот. Тоа е време на...
  • Јадници (2018)

    image
    Телевизијска адаптација класичног романа Виктора Хугоа. Серија прати животе и меѓусобне односе неколико француских ликова у двадесетогодишњем периоду раног 19....
  • In all Friendliness (1998)

    image
    This show is focused on a fictional clinic in Leipzig called 'Sachsenklinik' as well as its staff and patients.
  • Вовед во анатомија (2005)

    image
    'Увод' је други најгледанији програм у Америци, одмах иза овогодишњег Супербоwла који је био најгледаније финале америчког ногомета посљедњег десетљеќа. Серија је...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.