poster

Conspiracy: Alien Cover-Up

Conspiracy (2015)

Документарец, Историски | Обединетото Кралство

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

сезона: 1

епизода: 6 - Alien Cover-Up

Содржина

Ова фасцинантна документарна серија истражује нејасне границе стварности и маште. Од медијског тајкуна, и тајног агента за МИ6 и Моссад, наводних заташкавања виѓења НЛО-а у британској влади до мутних вода Холлywоода, у сваком поглављу спајамо точкице у теорији уроте. У свакој епизоди проучавамо по једну повијесну "чињеницу" очима теоретичара уроте. Тим теоријама циљ је разоткрити веќину онога што сматрамо истином као обичан мит. Је ли Хитлер уистину умро 1945.? Је ли руска нуклеарна подморница покушала лансирати нуклеарни пројектил на Хаваје 1968.? Јесу ли Диану окрутно убили чланови њезине обитељи? Открит ќемо да су ове теорије много ближе истини него што смо могли и замислити.

Слики

DRGDRGDRGConspiracyConspiracyConspiracyConspiracyConspiracyConspiracyConspiracyConspiracy

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Ku Klux Klan: An American Story (2020)

    image
    A look back at years of largely unpunished violence committed from 1865 to the present day by the Ku Klux Klan, the "oldest terrorist group in the United States".
  • Terra X (1982)

    image
    Terra X - Expedition into the unknown.
  • Тарих

    image
  • Воени фабрики (2019)

    image
    Неважно колико војника имате, колико су вам паметни генерали или каква вам је стратегија, неќете победити у рату ако немате довољно метака, авиона и хране. ИИ св....
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.