сезона: 1

епизода: 10 - Primer Contact

Содржина

Раѓено према истоименом хит филму ово је прича о врхунском америчком маринцу, најбољем снајперисти Бобу Лее Сwаггеру. Разочаран у систем и вредности америчке војске, Сwаггер нестаје без трага и започиње самотњачки живот, далеко од свих веза с америчком владом и војском. Његов бивши заповедник, Исаац Јохнсон сад ради за тајну службу и проналази Сwаггера те га моли да се врати у службу како би спречио атентат на америчког председника. Сwаггер пристаје, но убрзо схвата да је уплетен у теорију завере и да је злочин намјештен управо њему.

Слики

ShooterShooterShooterShooterShooterShooterShooter

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • ЧИКАГО ФД (2012)

    image
    Ова популарна серија прати професионалне и приватне животе ватрогасаца и медицинског особља ватрогасне станице у Чикагу. Након смрти ватрогасца Ендрјуа Дардена...
  • Treadstone (2019)

    image
    Треадстоне је пројекат који има за циљ стварање немилосрдних и послушних убица који ќе извршавати све постављене задатке.
  • Морнарички специјалци (2017)

    image
    Јединица је задужена за хватање опасних криминалаца који представљају претњу по нацију. Тим обучених агената ради на опасном тајном задатку користеќи напредну...
  • Teskilat (2021)

    image
    National Intelligence Organization members are always ready to serve to destroy the enemies of Turkey.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.