Радња серије смештена је у Њујорк Ситију 1860-их. Кевин Коркоран (Том Вестон-Џоунс), Американац ирског порекла и бивши боксер, постаје полицајац, вративши се из Граѓанског рата, да би сазнао да му је жена нестала, а ќерка мртва. Док патролира улицама озлоглашеног дела Њујорка који се зове Фајв Поинтс, тражи истину о ономе што се десило његовој породици уз помоќ своја два ратна друга: тврдоглавог сина богатог индустријалца и талентованог афроамеричког лекара. Тројица мушкараца деле тајне из ратног искуства које их заувек спаја.
У средишту приче, која се дешава 1860-их година, је Кевин 'Корки' Коркоран, бивши боксер, досељеник из Ирске, полицијски детектив који покушава да одржи ред у историјски важном делу Њујорка, по имену Фајв поинтс. Има два пријатеља из рата, отуѓеног сина једног богатог индустријалца и једног талентованог црног лекара, уз које ќе спознати два сасвим различита света – елегантну високу класу са Пете авеније и младу црначку заједницу на руралном северном Менхетну. На почетку, уз помоќ пријатеља, он покушава да доѓе до информација о томе шта се догодило његов жени, која је нестала, и кќерки, која је убијена, док се он борио на Југу, за војску Уније. Серија истражује последице Америчког граѓанског рата, као и друштвено раслојавање унутар њујоршке аристократије и афро-америчког становништва.

Се прикажува на каналите:

Epic Drama  

Беше на каналите:

Cinemania  RTS1  Cinemax  Cinemax 2  HTV1  BN  Superstar 2  Elta 1 HD  FACE TV  RTS2  RTS3  AMC  

Следна епизода:

денес
23:20
Цајкан 2, Еп. 10, Добриот стар ирски џентлмен
денес
02:25
Цајкан 2, Еп. 10, Добриот стар ирски џентлмен
среда
21:45
Цајкан 2, Еп. 11, Добро срце и подадена рака
четврток
01:50
Цајкан 2, Еп. 11, Добро срце и подадена рака
25.5.24
23:20
Цајкан 2, Еп. 11, Добро срце и подадена рака
26.5.24
02:25
Цајкан 2, Еп. 11, Добро срце и подадена рака
29.5.24
21:45
Цајкан 2, Еп. 12, Убав сонувач
30.5.24
01:45
Цајкан 2, Еп. 12, Убав сонувач
Препораки
 • Хаваи 5-0 (2010)

  image
  Елитна полицијска јединица окупљена је да се бори са злочинима у 50. држави Америке.
 • 911 (2018)

  image
  Драма која прати ужурбане животе и каријере припадника хитних служби, полицајаца, ватрогасаца и хитне помоќи, људи који ризикују своје животе како би спасли туѓе.
 • Морнарички истражитељи: Лос Анѓелес (2009)

  image
  Морнарички истражитељи: Лос Анѓелес је драма о опасном свету јединице НЦИС, у коме се непрестано одвија хватање опасних и лукавих криминалаца, који су претња по...
 • Бен Хур (2010)

  image
  Младиот еврејски принц ќе тргне по патот на одмаздата откако неговиот стар пријател ќе ги зароби него и неговото семејство… Прекрасна екранизација на славната...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.