Содржина

Они су креативни, они су неустрашиви, они живе и стварају по свом. Бескопромисно, без задршке, посве отворено, и увијек унаточ или баш упркос очекивањима своје околине. Они су Фрее Спиритс.
ХРТ и копродукцијски партнери окупљени под окриљем ЕБУ-ове стручне скупине за мултикултуру ове зиме представљају нову серију Фрее Спиритс о обичним, а опет посве необичним људима који су се усудили борити се за своје идеје, свладати страхове, пронаќи сасвим нове начине комуникације и испричати вам своје приче.
Од особењака с португалских отока далеко у Атлантском оцеану, преко инспиративних прича из Низоземске и Хрватске до дирљивих и фасцинантних судбина из Бангладеша, Фрее Спиритс говоре о снази људског духа и вјечној потрази за слободом.

Слики

Free spirits - SamosvojiFree spirits - SamosvojiFree spirits - SamosvojiFree spirits - SamosvojiFree spirits - SamosvojiFree spirits - SamosvojiFree spirits - SamosvojiFree spirits - SamosvojiFree spirits - SamosvojiFree spirits - SamosvojiFree spirits - SamosvojiFree spirits - SamosvojiFree spirits - SamosvojiFree spirits - Samosvoji

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Fashion Destination

    image
    Путовање на одреѓене дестинације уз додатак моде данас је утренду. Фасхион Дестинатионс ќе вас одвести у најмодерније хотеле и одморишта на свијету.
  • Да сам ја неко

    image
    Ауторска емисија Раде Ѓуриќ поручује нам да смо сми ми “неко” и представља људе који могу послужити као инспирација свима, чије приче ќе их подстаќи на размишљање...
  • Аеродромот “Дубаи“ (2013)

    image
    Серија "Дубајски аеродром" има досад невиѓен приступ на најпрометнијем аеродрому за меѓународне путнике, седишту "Емирејтса", једне од највеќих авио-компанија на...
  • Јоркширскиот ветеринар (2015)

    image
    Скелдејлов тим има искрену страст према животињама. Његови клијенти ретко када имају здравствено осигурање, али њему је добробит животиња на првом месту.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.