poster

Нови сусједи 2019. - Шпањолска: С друге стране: документарна серија

New Neighbours (2017)

Документарец | Холандија, хрватска, Словенија, Белгија, Норвешка

сезона: 1

епизода: 7 - документарна серија

Содржина

Када Мигуел, први сусјед муслиманског центра Пут мира, прими позив за ифтар у локалној џамији, прва реакција није баш одушевљење. Досељени Пакистанци и њихов културни центар годинама су му задавали проблеме. Зидови су танки и у вријеме клањања, Мигуела је сметала бука и глас имама. С друге стране, муслиманска заједница живи у миру и тражи разумијевање за своје традиције. Уз нешто граѓевинарских радова и добру изолацију би ли нови сусједи могли постати пријатељи?

Слики

Нови сусједи 2019. - Шпањолска: С друге странеНови сусједи 2019. - Шпањолска: С друге странеНови сусједи 2019. - Шпањолска: С друге странеНови сусједи 2019. - Шпањолска: С друге странеНови сусједи 2019. - Шпањолска: С друге стране

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Мјанмар са Симоном Реевеом (2018)

    image
    Неустрашиви репортер Симон Рееве креќе у нову узбудљиву пустоловину. Овај пут иде у далекоисточну државу Мјанмар, данас у средишту меѓународне кризе због оптужби...
  • Људи и моќ

    image
    Емисија "Људи и моќ" је информативног садржаја.
  • Organic Panic (2014)

    image
    Organic Panic challenges what has become the conventional wisdom of a global movement that affects every area of our lives.
  • Megaspeed (2014)

    image
    "МегаСпеед" води гледатеље у свијет неустрашивих возача који су спремни на све како би искусили адреналин који им доноси вожња екстремним брзинама.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.