poster

Романо Болковиќ - 1 на 1: Звонко Милас

Romano Bolković - 1 na 1 (2016)

Ток-шоу | хрватска

Содржина

Звонко Милас роѓен је у Вуковару 13. листопада 1961. године. Инжењер је промета, драговољац Домовинског рата, предсједник Удруге бранитеља драговољаца Домовинског рата, у Вуковару је био ратни заповједник топништва у обрани града. Саборски је заступник и државни тајник Средишњег државног уреда за Хрвате изван Републике Хрватске. С Миласом разговарамо о његовом данашњем погледу на Вуковар 1991., о томе како се затекао на мјесту ратног заповједника топништва у обрани Вуковара, тко је бранио Вуковар, о томе како се деведесетих проносила прича да је Вуковар издан, што се данас, након 28 година, говори, какав је Вуковар данас у односу на предратни, каква је будуќност града, какви су односи меѓу вуковарским бранитељима, би ли поновно бранио Вуковар, како наши људи који десетљеќима живе изван Хрватске доживљавају овај нови вал исељавања те напокон има ли оних који би се вратили у Хрватску.

Автор: Romano Bolković
Уредник: Slavica Babić

Слики

Романо Болковиќ - 1 на 1: Звонко МиласРомано Болковиќ - 1 на 1: Звонко МиласРомано Болковиќ - 1 на 1: Звонко МиласРомано Болковиќ - 1 на 1: Звонко МиласРомано Болковиќ - 1 на 1: Звонко МиласРомано Болковиќ - 1 на 1: Звонко МиласРомано Болковиќ - 1 на 1: Звонко МиласРомано Болковиќ - 1 на 1: Звонко Милас

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.