рејтинг: 3.7/10
Оценка на корисникот: 1/10
(2 гласови)

У емисији под називом Романо Болковиќ - 1 на 1 познатому ќе новинару гости бити угледни хрватски политичари. У једноставној форми интервјуа, по којима је Романо Болковиќ познат веќ 25 година, жели разговарати с многим именима с меѓународне политичке сцене, која на неки начин судјелују и на хрватској политичкој сцени, затим предсједницима држава и влада, представницима вјерских заједница, велепосланицима те хрватским подузетницима, економистима, банкарима, дјелатницима у култури, знанственицима и професорима.
Емисија као основу концепта има ширење круга гостију како би се боље сагледали сувремени политички, културни, друштвени и сви други феномени који чине наш јавни живот. То значи да гости емисије, у свијету у којему је вањска политика постала унутарња, неќе више бити само судионици нашега домаќег политичког живота, него и предсједници држава и влада те велепосланици држава које изравно или посредно утјечу и на живот у Хрватској. Уз њих ќе ту бити и сви они гости из хрватскога јавног живота који су због најразличитијих разлога до сада били занемарени, а чија је улога незамјењива и незаобилазна...

Се прикажува на каналите:

HTV4  

Следна епизода:

недела
18:03
Романо Болковиќ - 1 на 1: Гордан Акрап, талк схоw
вторник
20:05
Романо Болковиќ - 1 на 1: Др. Синиша Гргиќ, талк схоw
28.4.24
18:00
Романо Болковиќ - 1 на 1: Др. Синиша Гргиќ, талк схоw
30.4.24
20:05
Романо Болковиќ - 1 на 1, талк схоw

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.