сезона: 5

епизода: 23

Содржина

Ускрснуќе популарног британског датинг реалитy схоwа, који се некоќ приказивао на ИТВ-у, започело је 2015., када је ИТВ2 обгрлио овај популарни формат те га оживио за нову генерацију гледатеља. И док се пета сезона схоwа спрема у Великој Британији, на РТЛ-упратимо догаѓаје из треќе, коју нам представља Царолине Флацк уз нарацију Иаина Стирлинга. Но, за разлику од оригинале верзије, која се приказивала 2005. и 2006., сада се натјецатељи не бирају из редова целебритyја, веќ меѓу обичним граѓанима.
Смјештени у вили на Сант Ллоренç дес Цардассар на Маллорци, окружени с 69 камера које прате сваки покрет оточана, од соба с дуплим креветима, тајне собе, собе за интервјуе и оне у којој примају видеопоруке од куќе, оточани попут Биг Бротхер станара живе у изолацији од вањског свијета. Уколико желе остати на отоку, морају си пронаќи партнера, без обзира ради ли се љубавној авантури, пријатељству или само партнерству из интереса (новца), јер побједник куќи односи 50 000 фунти. Веќ првог дана оточани проналазе партнера према првим утисцима, с могуќности да касније могу раскинути везу и наќи неког другог. Ако је оточан након „спаривања“ остао сам, аутоматски напушта оток, а гледатељи тијеком схоwа гласају за омиљени пар. Парови с најмање гласова такоѓер одлазе с отока, но и сами оточани могу елиминирати парове те тада настаје права драма. У раскошној вили парови се забављају судјелујуќи у играма, али су суочени и с изазовима, који тестирају њихову менталну и физичку снагу, у схоwу који првенствено забавља, али нас и учи подоста о људској природи те показује докле су натјецатељи доиста спремни иќи.

Слики

Лове исландЛове исландЛове исланд

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Сурвивор (2022)

    image
    Након потраге за кандидатима који су спремни упустити се у авантуру живота и искушати властите границе издржљивости, Нова ТВ ускоро на мале екране доноси забавно...
  • Big Brother Albania

    image
  • 3, 2, 1 - кухај! (2014)

    image
    Кулинарски ТВ шоу РТЛ-а у којем се парови такмиче у узбудљивим и непредвидљивим кулинарским изазовима! Гастро ентузијасти се за титулу најбољег и награду од 100...
  • ДНК

    image
    Играно документарна програма.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.