епизода: Širom svijeta - Bejrut: Izbjeglice umjetnici

Содржина

Рат који траје у Сирији присилио је не само Сиријце, него и Ирачане и палестинске избјеглице да напусте ту земљу у потрази за сигурношќу. Близу 45.000 Палестинаца из Сирије је отишло у Либан, у којем веќ живи готово 400.000 палестинских избјеглица. Према подацима УНХЦР-а, у Либану има отприлике 30.000 избјеглица из Ирака. Расте напетост и притисак на државну и урбану инфраструктуру у тој малој земљи која једва осигурава потребе за својих пет милиона граѓана.

Слики

Широм свијета

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Тиагов Балкан

    image
    Тијаго Фереира је због љубави дошао у Србију из Бразила. Иако та љубав није потрајала, пронашао је две нове - љубав свог новог живота и љубав према Балкану. Овај...
  • Животиње у покрету (2018)

    image
    Један од највеќих природних спектаклова јесу животиње у покрету. Животиње морају да преѓу своје мигрантске путање, пешке, летењем или пливањем, како би преживеле.
  • Dokumentar në ABC

    image
  • Wелцоме то тхе Балканс

    image
    "Wелцоме то тхе Балканс" путописна је емисија Мексиканца Карлоса Франка који од 2015. године живи у Србији. У емисији се гледаоцима приказују лепоте Србије и учи...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.