Содржина

Дрма дремеж, тресе треш, погледај је ако смеш!
Ми правимо "Промају". Зато што је "Промаја" средство против укочености прозора, врата и духа. "Промаја" је извор свежег ваздуха и идеја, можда чак и еликсир младости. Ово последње није проверена информација, али свакако гарантујемо да ќе наша "Промаја" подмладити ваше екране.
Ми смо екипа средњошколаца која вам је на мисији да прави емисију - емисију која ќе показати да ми млади нисмо тако страшни (као ни промаја), да нас свашта занима и да хоќемо да радимо, ако нам се за то пружи прилика. Хоќемо да чујете наш глас, да гледате наше прилоге и да боље разумете наш свет.
Е па, другари, дошло је време да предахнемо! У последњој епизоди из овог циклуса представљамо вам једну књижевницу и једног пијанисту, Анѓела покушава да изваја своју прву, хм, чинију у школи Техноарт, а Драгиша се телепортовао у један канцеларијски колектив, и то ни мање ни више него као - директор!
Машемо вам, до скорог виѓења!
Екипа Промаје:Вукашин ЧеченЃорѓе МаринковИвана МилановНаталија НиколиќМарта ЈовановиќЕлена ДамјанацЛидија СимиќАлександар ПашалиќДарко МандиќМилица ЦветковиќДајана ОсманиКатарина ЛазиќАндрија НедиќНикола ЃорѓевиќМила Тодоровиќ
Уредници: Ана Павловиќ и Вишња ПеченчиќРедитељ: Иван Пецикоза
фацебоок.цом/промајаРТСинстаграм.цом/промајартс

Слики

Промаја

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.