poster

Информер

Informer

Mагазин | хрватска

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

сезона: 1

епизода: 125

Содржина

Због ГДПР-а и цијеле приче о заштити особних података, ХРОК - кредитни регистар тренутно не функционира. Кредити се у меѓувремену и даље траже, но како банке немају увид у укупна задужења клијената, није тешко претпоставити да се процес успорио. Информер провјерава какво је стање на терену.
Док се чека нови Овршни закон, Влада покушава угасити ватру, меѓу осталим и отписом дугова. Вјеројатно је свима осим владајуќима јасно да без закона који из процеса избацује Фину, одвјетнике, јавне биљежнике и њихове тарифе, од рјешења неќе бити ништа. О свему томе у новој епизоди, екипа Информера причас Ивицом Грчаром, прекаљеним колумнистом који право и правду има у маломе прсту.
Због укидања другога мировинског ступа, мало је тко читао друге детаље закона. А у једноме од чланака стоји како депозитари мировинских фондова могу бити банке које с мировинским друштвима нису повезане. Сликовито, банка која има мировински фонд 'А' не може бити депозитар мировинског друштва 'А', али може бити депозитар мировинског друштва 'Б'. У кулоарима се веќ почело шушкати како се почео стварати картелни однос појединих банака и мировинских друштава.
Откако су у наш свијет ушле платне картице свих врста, мало тко успијева трошити разумно и ограничено. Пречесто се пробију сви лимити и потроши далеко изнад могуќности. Управо зато у рубрици Мој новац питамо треба ли и када у заштити особнога буџета ангажирати финанцијске савјетнике.
Не бисмо ли у хрватски амбијент додали мало боје, одлучили смо пронаќи примјере исељеника који су се, унаточ свему, одлучили вратити куќи. Штовише, овдје су покренули своје, засад успјешне бизнисе. Повратник Антонио Вукорепа бацио се на брендирање домаќих производа.

Слики

ИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформер

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Na lepše

    image
  • Monitor (1965)

    image
    Monitor is a German TV magazine of the ARD with mostly political topics.
  • Littoral

    image
  • Hallo Deutschland (1997)

    image
    The tabloid magazine presents emotional stories about people in Germany and around the world.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.