poster

Информер

Informer

Mагазин | хрватска

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

сезона: 1

епизода: 124

Содржина

Откако га је 2012. увела бивша СДП-ова Влада као ватрогасну мјера смањења незапослености, стручно је оспособљавање потпуно замијенило приправништво, обрушило је плаќе, посебно меѓу високообразованима и женама, али није повеќало запосленост нити смањило незапосленост. Информер доноси анализу.
Еуропски је парламент одгодио преговоре о Директиви о ауторским правима. За бројне еуропске активисте то није одлука која означава предах. Штовише, она даје додатно вријеме за увјеравање јавности да директива ограничава слободу на интернету. О томе коме је и зашто та слобода трн у оку за Информер говори хрватска интернетска активисткиња Леина Мештровиќ.
У Информеру овога пута бит ќе ријечи о бруто и нето износима, како бисмо разумјели разлику измеѓу онога што нам сједне на рачун у банци и износа који укупно требамо зарадити да бисмо намирили државу. Овисно о висини плаќе, држава посегне за 30 до више од 40 посто укупнога износа. Превише и за супер богате и ефикасне државе.
Сигурно сте искусили онај осјеќај кривца без кривње када вас у трговинама прате у стопу, и када са страхом провјеравате хоќете ли проќи електронички сустав заштите иако наравно ништа нисте украли. Краѓе доиста нису занемариве, посебно у модним трговинама, стога Информер провјерава колико се и зашто краде?

Слики

ИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформер

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Na lepše

    image
  • Monitor (1965)

    image
    Monitor is a German TV magazine of the ARD with mostly political topics.
  • Littoral

    image
  • Hallo Deutschland (1997)

    image
    The tabloid magazine presents emotional stories about people in Germany and around the world.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.