poster

Информер

Informer

Mагазин | хрватска

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

Нова ТВ представља нову занимљиву емисију која информира, пропитује и анализира актуалне господарске теме, но доноси приче и с подручја микро малих и средњих подузеќа, нових технологија, али и стартуп сцене која је унатраг неколико година доживјела свој велики боом у Хрватској. Уредница нове господарске емисије на Новој ТВ је Гордана Геленчер, новинарка с више од двадесет година новинарског искуства. Гордана се специјализирала за теме с подручја макроекономије и финанција као што су тржиште капитала, БДП, монетарна политика и бројне друге.
Емисија Информер осим занимљивих новинарских репортажа о актуалним друштвеним и господарским питањима Хрватске, доноси и осврте политичких представника и економских стручњака доносеќи причу из сваке перспективе. Тако прва епизода доноси тему о ХНБ-у и мјерама којима се олакшава одобравање кредита подузетницима, но банке унаточ томе и даље задржавају висок праг ризика и теже одобравају такве кредите, а о свему томе за Информер говоре економски стручњаци, али и сами подузетници. Каква је клима у Хрватској присутна за развој женског подузетништва те како се може унаприједити ова сфера, гледатељи могу сазнати на Новој ТВ.

Препораки
  • Racemax

    image
    РацеМАX Моторспортс ис а wееклy сериес схоwцасинг тхе верy бест ин моторспортс фром Формула 1 анд Индy Цар, то тхе wорлдŐс мост престигиоус евентс ин...
  • World Of Watersports

    image
    World of Watersports (ŇWOWÓ) is a fast paced one-hour magazine-style series highlighting water-related power, sail and surf action from around the globe.
  • Видео витрина

    image
    Во "Видео витрина", дознајте за најновите текники во филмската индустрија и употребата на истите во современите филмови.
  • Slovenski magazin

    image
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.