сезона: 3

епизода: 20

Содржина

Задња натјецатељица која ќе покушати уграбити што више бодова у жељи за ласкавом титулом је Тена Матијевиќ, 26-годишња одгајатељица. Тена ќе данас сазнати оно о чему су цијели тједан шушкале остале кандидаткиње, а то је да ќе о њезиној модној комбинацији у потпуности одлучити пратња, а њој је то млаѓа сестра Дора, 23-годишња студентица. Тена је у почетку била помало изненаѓена тајним задатком, али вјерује модном укусу и одабиру своје сестре те сматра како ќе успјешно извршити задану тему.
Након што данашња кандидаткиња изаѓе на модну писту пред стручни суд, модни критичар додијелит ќе своје бодове свим најтецатељицама те ќе прогластити овотједну Схоппинг краљицу.

Слики

Схоппинг краљицаСхоппинг краљицаСхоппинг краљицаСхоппинг краљица

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Ловац на старине: Рестауратори (2018)

    image
    Skilled craftspeople are bringing Drew Pritchard's finds back to life. With demanding customers and high turnover, their hard work turns trash to treasure.
  • A Moveable Feast with Fine Cooking (2013)

    image
    In Season Three, learn cooking tips and techniques from our talented chefs, including Lee Anne Wong, Ludo Lefebvre, David Kinch, and Michelle Bernstein, and how...
  • Венчаница из снова (2007)

    image
    Brides-to-be from all over America come to Kleinfeld in New York to finally say yes to their wedding dress.
  • Бизарна храна: вкусни дестинации (2015)

    image
    Андреw овај пут истражује легендарна бизарна јела по којима је нека локација позната Андреw се баца на легендарна бруклинска јела. Мултикултурална опќина нуди...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.