Обожавате шопингирати? Куповање крпица вам доѓе попут терапије и одмака од свакодневних брига? Волите проматрати и како се други одијевају и добивати идеје за властити модни изричај?
Меѓународно популаран формат у свијету један је од најтраженијих формата дистрибутерске куќе ‘Глобал Агенцy’, а под називом "Схоппинг Монстерс" освојио је до сад чак 11 земаља свијета. Како и не би када ќе ријетко којој гледатељици срце остати мирно када види да натјецатељице "Схоппинг краљице" за своје куповине добивају новац, а сву одјеќу коју одаберу задрже за себе.
Концепт емисије јест да се сваки тједан, петеро жена натјече се за титулу шопинг краљице. Тједни задаци, попут стила "вјенчане куме", "роѓендански тулум", "животињски узорци", само су неке од тема које ќе бити задане кандидаткињама, а оне ќе у року од четири сата - свака у једном дану, морати купити одјеќу која ќе одговарати заданом стилу. Уз то, на крају ќе морати стиќи и код фризера и шминкера не би ли дојам био потпун. Све то за буџет од 2000 куна. При крају сваког дана, она која је тај дан била у шопингу прошетат ќе пистом док ќе јој четири супарнице оцјењивати изглед.
На крају тједна, уз помоќ познатог модног критичара и стилиста Борута Михалиќа, одлучит ќе се која је кандидаткиња побједница тог тједна те која је најбоље дочарала задани стил и тако постала шопинг краљица. Борутов задатак је тијеком тједна проматрати како се даме сналазе у куповини не би ли петком заједно с њима коментирао њихове изборе те на крају одабрао побједницу.
Шопинг краљица ќе, уз одјеќу коју је купила, освојити и 3500 куна. Но, све судионице на неки ќе начин бити побједнице јер ќе свака од њих задржати одјеќу.

Беше на каналите:

OBN  RTL  RTL2  RTL Living  FTV  

Препораки
  • Ловац на старине (2011)

    image
    Meet modern-day treasure hunter Drew Pritchard. With demanding customers, high turnover, and one of the biggest decorative salvage yards in the UK, Drew is...
  • Веридба од 90 дана: Живот у браку (2016)

    image
    Пратимо 5 парова који упознају комплицирани сви­јет интернационалних романси. Док се парови присјеќају свега што је претходило браку, схваќају да им ни брачни...
  • Полиција дивљих предела (2015)

    image
    Пратите полицајце који штите најнеприступачније терене. Серија прати WСДФW Лаw Енфорцемент, канадске полицајце који раде на неприступачним планинским теренима,...
  • Немогуќа мисија: Ресторан (2011)

    image
    Кулинарски стручњак Роберт Ирвине има 10 000 долара и 48 сати да претвори ресторан који пропада у ново, занимљиво и актуално мјесто. Уз помоќ декоратера и...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.