poster

Цроатиа'с Финест - Дхрув Бакер: Из Хрватске с љубављу - Брач

Croatia's Finest (2016)

Документарец | Обединетото Кралство, хрватска

Оценка на корисникот: 10/10

сезона: 1

епизода: 13

Содржина

Стољеќима граѓен на леѓима рибара, овчара и тежака, оток Брач, данас је мондено љетовалиште с предикатом културног, повијесног и природног свјетског блага. Чак ни камен на Брачу није обичан, с обзиром да украшава бројне свјетски познате граѓевине попут Бијеле куќе у Wасхингтону. Дхрув започиње своју брачку авантуру у славној клесарској школи, а наставља кушањем аутохтоног специјалитета, виталца, справљеног од јањеќих изнутрица. Једно од најспектакуларнијих кухања у цијелој серији одводи Дхрува на најљепшу хрватску плажу, Златни рат.
Производња: Мак Продуцтион

Слики

Цроатиа'с Финест - Дхрув Бакер: Из Хрватске с љубављу - БрачЦроатиа'с Финест - Дхрув Бакер: Из Хрватске с љубављу - БрачЦроатиа'с Финест - Дхрув Бакер: Из Хрватске с љубављу - БрачЦроатиа'с Финест - Дхрув Бакер: Из Хрватске с љубављу - БрачЦроатиа'с Финест - Дхрув Бакер: Из Хрватске с љубављу - БрачЦроатиа'с Финест - Дхрув Бакер: Из Хрватске с љубављу - БрачЦроатиа'с Финест - Дхрув Бакер: Из Хрватске с љубављу - БрачЦроатиа'с Финест - Дхрув Бакер: Из Хрватске с љубављу - БрачЦроатиа'с Финест - Дхрув Бакер: Из Хрватске с љубављу - БрачЦроатиа'с Финест - Дхрув Бакер: Из Хрватске с љубављу - БрачЦроатиа'с Финест - Дхрув Бакер: Из Хрватске с љубављу - БрачЦроатиа'с Финест - Дхрув Бакер: Из Хрватске с љубављу - БрачЦроатиа'с Финест - Дхрув Бакер: Из Хрватске с љубављу - БрачЦроатиа'с Финест - Дхрув Бакер: Из Хрватске с љубављу - БрачЦроатиа'с Финест - Дхрув Бакер: Из Хрватске с љубављу - БрачЦроатиа'с Финест - Дхрув Бакер: Из Хрватске с љубављу - БрачЦроатиа'с Финест - Дхрув Бакер: Из Хрватске с љубављу - БрачЦроатиа'с Финест - Дхрув Бакер: Из Хрватске с љубављу - БрачЦроатиа'с Финест - Дхрув Бакер: Из Хрватске с љубављу - Брач

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Златне руке

    image
    Стара изрека каже "што му очи виде, то руке направе". Вештине које ќете имати прилику да видите у серијалу "Златне Руке" на најбољи начин описују менталитет и...
  • The Plantagenets (2014)

    image
    The story of England's longest ruling dynasty, starting with Henry II and ending with Richard III.
  • Megaspeed (2014)

    image
    "МегаСпеед" води гледатеље у свијет неустрашивих возача који су спремни на све како би искусили адреналин који им доноси вожња екстремним брзинама.
  • Fashion Magazines

    image
    FashionTV gives you an exclusive look at the photoshoots of magazine editorials from all over the world.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.