poster

Споне љубави: теленовела

A LEI DO AMOR / Wounded Past (2016)

Драма, Pоманса | Бразил

Оценка на корисникот: 10/10

сезона: 1

епизода: 1 - теленовела

Содржина

Млади лудо заљубљени пар покушава надиќи разлике које их дијеле како би уживали у својој великој љубави, али сплетке младиќеве обитељи ипак их на крају успију раздвојити. Је ли љубав доиста јача од свега? Хоќе ли једнога дана та љубав поновно процвасти?
Погледајте у новој бразилској теленовели од 145 наставака.
Хелô (Исабелле Друммонд/Цлаудиа Абреу) и Педро (Цхаy Суеде/Реyналдо Гианеццхини) пар су који се бори са свим недаќама и запрекама. Понајприје с моќном Педровом обитељи Леитãо. Магнóлиа Леитãо (Вера Холтз), звана Маг, мајка је обитељи. Снажна и ауторитативна жена коју веќина доживљава светицом, мада неки у њој виде вука у јањеќој кожи. Њезин муж Фаусто Леитãо (Тарцíсио Меира) бави се подузетништвом, амбициозан је и жељан политичке каријере. Обоје вјерују да "циљ оправдава средство" и да ништа не може омести њихове планове.
Педро је Фаустов син из првога брака с покојном супругом. Правичан је, одлучан и веома смирен. Дипломирао је архитектуру, воли једрити. Особа је коју би сватко пожелио имати у близини. Посве је различит од оца, полубрата Хéрцулеса (Јоãо Витор Силва/Данило Грангхéиа) и полусестре Витóрије (Сопхиа Абрахãо/Цамила Моргадо). Упознаје сиромашну Хелô кад она проживљава најтеже раздобље у животу. Њезина мајка Цâндида (Денисе Фрага) има узнапредовали стадиј леукемије, а отац Јорге је алкохоличар који је недавно изгубио посао. Хелô и Педро су различити баш у свему, али како срцу не можемо заповиједати, њих се двоје заљубе.
Хелô остаје без оца истога дана када Педров отац Фаусто објављује своју кандидатуру за градоначелника. У Хелôину срцу испреплеќу се мржња и љубав. Зарекла се да ќе уништити цијелу обитељ Леитãо, осим вољенога Педра. Њихова љубав је искрена, јака и опасна за остале. Педрова маќеха Маг боји се блискости свога посинка и дјевојке која жели уништити њихову обитељ, те због тога одлучи прекинути њихову везу тако што ќе инсценирати Педрову невјеру с тајницом Сузаном (Габриела Дуарте/Регина Дуарте).
Након прекида с Хелô и због прљаве политике своје обитељи, Педро напушта град и годинама живи у иноземству, на једрилици.
Након двадесет година Педро се враќа у родни крај и поновно сусреќе Хелô која је сада у браку с бескрупулозним магнатом Тиãом Безерром (Тхиаго Мартинс/Јосé Маyер) с којим има двоје дјеце: Едуа и Летíцију.
Довољан ќе бити један случајан сусрет Педра и Хелô како би њихова љубав поновно планула и била јача него икада. Неќе им бити лако јер их на путу чека мноштво потешкоќа: Педрова обитељ и даље има велику моќ, Хелôина кќи је болесна, а њезин супруг то користи како би је уцјењивао. Увијек ју је варао, али жели пошто-пото одржати брак, премда зна да га жена више не воли. Што може оправдати ту његову велику опсједнутост? Прави разлози крију се у прошлости. Цијелу истину о магнату зна једино Миро (Јорге Луцас), његов вјерни возач. Једна добро чувана тајна могла би утјецати на животе многих ако би била откривена.
С поставом коју чини низ глумачких звијезда, теленовела СПОНЕ ЉУБАВИ је романтична драма о томе како нас наши избори доживотно прате, како неке везе трају вјечно и како прошлост може испливати на површину кад се томе најмање надамо.
У бројној глумачкој екипи неки од глумаца добро су познати нашим гледатељима. Најпознатији је свакако ТХИАГО ЛАЦЕРДА, којег смо гледали у неколико серија: најпопуларнија је била Наша земља (Терра ностра), приказана 2001., која је пратила је љубавну причу талијанских емиграната у Бразилу у 19. стољеќу, затим у Бразилском акварелу, серији Живот тече даље (А вида да генте), Драгоцјеном бисеру (Јоиа рара) те у серији Седам жена (глумио је Гарибалдија).
ЦЛАУДИА АБРЕУ, која у серији глуми главну женску улогу (Хело), нашим је гледатељима позната по улогама у серијама Свијет славних и Снага жеље, а РЕYНАЛДО ГИАНЕЦЦХИНИ (у овој серији главна улога, Педро) глумио је у такоѓер врло популарној серији Земљи наде (Терра сперанза), наставку серије Наша земља.

Слики

Споне љубавиСпоне љубавиСпоне љубавиСпоне љубавиСпоне љубавиСпоне љубавиСпоне љубавиСпоне љубавиСпоне љубавиСпоне љубавиСпоне љубавиСпоне љубавиСпоне љубавиСпоне љубавиСпоне љубави

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Хотел на мечтите (2004)

    image
    Not a continuous series with consistent story continuity, but a number of essentially independent stories, 'Love Boat without the cruise ship'. Each episode is...
  • Сандитон (2019)

    image
    Недовршени посљедњи роман Јане Аустен живописно је упризорен у овој смионој и бриљантној адаптацији. Сандитион је мјесто које се брзо мијења. Ово некоќ успавано...
  • Вовед во анатомија (2005)

    image
    'Увод' је други најгледанији програм у Америци, одмах иза овогодишњег Супербоwла који је био најгледаније финале америчког ногомета посљедњег десетљеќа. Серија је...
  • Росамунд Пилчер (1993)

    image
    A series of television movies based on the works of Rosamunde Pilcher, a popular British writer of romance novels and short stories.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.