poster

Информер

Informer

Mагазин | хрватска

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

сезона: 1

епизода: 103

Содржина

Детаљи из пословнога живота државног повјереника за Агрокор показују суштину нашег економског неуспјеха. При томе Информер пита кључно питање: гдје је граница измеѓу државног и приватног? О каквом подузетништву говоримо ако је веќина ослоњена на државу? Гдје је граница до које трпимо умреженост државе и приватнога капитала на рачун порезних обвезника?
Прошли Информер говорио је о томе што се догаѓа ако изгубите ХАЦ-ову наплатну картицу, а сада иде корак даље. Наиме, та иста картица вриједи само 24 сата. Мала смо земља, па се вјеројатно питате зашто би то био проблем. Но ако сте цестовни пријевозник, односно возач који према закону мора стати и одморити, ето проблема.
Блокиранима држава не жели помоќи, показала је то небројено пута. Зато економисти који размишљају 'изван кутије' имају приједлог. И то такав који спаја традиционално са сувременим. Према приједлогу бившег декана сплитског Економског факултета, блокиранима би могле помоќи криптовалуте, точније - криптокуне!
Енергетска одрживост одавна није модни додатак који финанцијски подупире Еуропска унија. Пословање које штеди енергију, дакле и новац, нужан је елемент конкурентности, прије свега на иноземноме тржишту. Таквих је твртки све више.
Рубрика 'Мој новац' враќа нас на почетак, у вријеме када настаје наш однос према новцу - у дјетињство. Како о новцу, о којему ни сами као родитељи често немамо разуман однос, причати с дјецом? Како изградити тај однос за њихову најбољу финанцијску будуќност?

Слики

ИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформер

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Архив Б

    image
  • Нормалан живот (2008)

    image
    Контакт емисија која даје одговоре на многа питања и незнање о особама са инвалидитетом. Сва питања, одговоре и дилеме око различити болести како помоќи обољелима...
  • Racemax

    image
    РацеМАX Моторспортс ис а wееклy сериес схоwцасинг тхе верy бест ин моторспортс фром Формула 1 анд Индy Цар, то тхе wорлдŐс мост престигиоус евентс ин...
  • vox nachrichten

    image
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.